Princ Harry svoje dekle končno predstavil svoji babici, britanski kraljici Elizabeti II.

Na britanskem dvoru zagotovo dogaja. Če je žena princa, vojvodinja Kate, kraljico Elizabeto II. osebno spoznala šele po petih letih zveze z Williamom, pa je Harryjevo dekle, ameriška igralka Meghan Markle, spoznala kraljico že po enem letu sestajanja z mladim princem.

Princ Harry in Meghan Markle - 1

Princ Harry in Meghan (Foto: FameFly)

36-letna igralka Meghan Markle, ki navdušuje v seriji Nepremagljivi dvojec (Suits), je še vedno srečna v zvezi s princem Harryjem. Konec meseca avgusta sta zaljubljenca potovala po Afriki, nato pa sta skočila na Škotsko, kjer je mlada igralka neuradno spoznala prinčevo babico, britansko kraljico Elizabeto II.

"Šlo je zelo dobro in prvo srečanje zagotovo ne bo zadnje. Zelo lepo se je vklopila v družino. Razlike med njimi ne pomenijo popolnoma nič," je dejal vir blizu kraljeve družine. Srečali naj bi se popolnoma naključno, kajti Harry je obiskal svojega očeta, princa Charlesa in njegovo soprogo Camillo, nato pa sta 'potrkala' še na vrata kraljice. Vir je še dejal, da je nad Meghan navdušena celotna družina, ne moti jih njena barva kože (njen oče je temnopolt), niti to, da je bila v preteklosti že poročena.

Četrto sezono serije Nepremagljivi dvojec si lahko ogledate od ponedeljka do četrtka zvečer na POP TV.

Zaradi tega so čedalje glasnejše tudi govorice, da je zaroka zelo blizu, nekateri so celo prepričani, da je princ igralko zaprosil celo na njunem romantičnem oddihu v v Bocvani in Zambiji. Mnogi tako že nestrpno čakajo na novice o zaroki ter upajo, da bo naslednje leto zaznamovano z novo kraljevo poroko, seveda pa že nestrpno čakajo tudi na novice o noseči vojvodini Kate.

Britanski princ William in njegova žena Kate namreč pričakujeta tretjega otroka. Novico so na začetku meseca sporočili iz Kensingtonske palače ter dodali, da se Kate spet spopada s hudo jutranjo slabostjo, ki jo je pestila že ob obeh prejšnjih nosečnostih.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 17
JELOU 14.09.2017 22:31:41
temnopolti ginger v kraljevi družini...to pa je nekaj.
Več komentarjev