Princeska Charlotte pri dveh letih govori že dva jezika

Ljubka princesa Charlotte, ki je januarja blizu Kensingtonske palače začela obiskovati vrtec Willcocks Nursery School, je pri komaj dveh letih pokazala, da je zelo bistre glave. Poleg angleščine zna govoriti še en jezik. Uganete katerega?

Kraljeva družina

William in Kate z otrokoma (Foto: AP)

Kdo bi si mislil, da se bo komaj dve leti stara Charlotte, hčerka princa Williama in Kate Middleton, hkrati učila dva jezika? Še manj, da bo poleg angleščine njen drugi jezik prav španščina.

Ljubka princesa Charlotte je pred dnevi začela obiskovati vrtec Willcocks Nursery School, pri svojih letih pa je pokazala, da je zelo pametna in da ji učenje tujih jezikov ne dela preglavic. Njena varuška Maria Teresa Turrion Borrallo, ki pazi tudi njenega starejšega bratca Georgea, namreč prihaja iz španske pokrajine Palencie, kjer je tudi bila rojena.

Vir je povedal, da se je mala princeska naučila nekaj španskih besed: ''Zelo je prikupna in samozavestna ter klepetava.'' Ter dodal, da je deklica zelo lepo vzgojena in ima dobre manire.

Znanje za tuje jezike pa je pokazal tudi 4-letni George, ki je pri svojih treh letih že znal šteti do deset. Medtem ko bo George 22. julija dopolnil 5 let, bo njegova sestrica Charlotte 2. maja upihnila tri svečke. Maja pa bo tudi kraljevska poroka med njenim stricem Harryjem in njegovo zaročenko Meghan Markle.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 42
 
jankoa 13.01.2018 12:23:27
Lahko bi napisali, da se uči tudi tujega jezika, pri teh letih še svojega ne more obvladati do potankosti.
Več komentarjev