Razkrit še en zvezdniški trebušček

John Stamos, igralec, ki je v priljubljeni seriji Polna hiša igral simpatičnega strica Jesseja, bo letos, pri svojih 54 letih, prvič postal očka. Njegova izvoljenka, 31-letna igralka Caitlin McHugh, je pokazala svoj nosečniški trebušček.

"Stric Jesse bo končno zibal," je završalo po družbenih omrežjih, ko je John Stamos, igralec v nekdaj zelo priljubljeni seriji Polna hiša, naznanil, da bosta z zaročenko Caitlin McHugh zibala. Igralec, ki si je od nekaj želel družino in otroke, bo tako končno spoznal radosti očetovstva.

Zdaj pa je njegova izvoljenka oboževalcem pokazala tudi svoj nosečniški trebušček. Na svojem Instagram profilu je za dobro jutro objavila simpatično fotografijo, na kateri je razgalila svoj trebušček. "Dobro jutro, moj dojenček," je še zapisala zraven.

Novico o zaroki je zvezdnik naznanil oktobra kar na Instagramu, kjer je objavil simpatično ilustracijo in dejal, da je končno zastavil veliko vprašanje. V intervjuju je kasneje dejal, na svoje popolne dekle čakal več kot desetletje. Na vprašanje, zakaj je čakal toliko časa, pa je odgovoril, da kljub želji o družini na to še ni bil pripravljen, ter zaljubljeno dodal, da nobena ni bila tako popolna, kot je Caitlin.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
SLO-SURVIVAL 22.01.2018 13:08:51
sosedova micka ima tudi trebušček.... samo ni znana pa vas ne zanima kajne, čeprav ona vas pozna, ta o kateri pa pišete pa ne.... ni to malo čudno???
Več komentarjev