Scarlett spet zaljubljena?

32-letna igralka Scarlett Johansson, ki se ločuje od moža, je spet na trgu samskih. A seveda ni osamljena, saj se zadnje čase druži s komikom Colinom Jostom. Pred tedni so ju opazili, kako sta bila oba "eden po drugem". Je zvezdnica spet vroče zaljubljena?

Scarlett Johansson

Bo Scarlett Johansson naposled srečna v ljubezni? (Foto: AP)

Igralka Scarlett Johansson, ki smo jo nazadnje videli v filmu Duh v školjki, je 17. marca letos vložila vlogo za razvezo od moža Romaina Dauriaca, a očitno že veselo hodi na zmenke. Trenutno se dobiva s komikom Colinom Jostom, znanim iz oddaje Saturday Night Live.

Parček so opazili, kako se je družil v newyorški obedovalnici The East Pole, tesneje pa prijateljujeta od 20. maja naprej, ko sta se stiskala na "after partyju" po finalu sezone omenjene oddaje.

"Bila sta super skulirana in prijazna. Držala sta se za roke in nazdravljala," so viri poročali za Page Six. Menda sta se oba ujela v trenutku, zato sploh nikomur ne skrivata, koliko sta si všeč. "Zadovoljen sem s svojim ljubezenskim življenjem," se je muzal Colin, ko so ga nedavno povprašali po tem. 

Scarlett ima z Romainom dveletno hčerko Rose Dorothy, poročila pa sta se oktobra leta 2014, pred tem je bila med leti 2008 in 2011 poročena z Ryanom Reynoldsom
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
SonyGirl 15.06.2017 08:38:04
A ni to že njen tadrugi propadli zakon?
Več komentarjev