Se javite? Lindsey kar preko spleta išče ljubezen

Vrhunska športnica in osupljiva lepotica Lindsey Vonn dokazuje, da tudi če si "popoln", to ne pomeni, da nisi podvržen osamljenosti. "Kaže, da je valentinovo … Čisto sem pozabila, ker sem na olimpijskih igrah in ker sem samska. Je še kdo samski in bi bil moj Valentin?" je tvitnila in si seveda v hipu prislužila goro ponudb.

Smučarski fenomen, neustrašna šampionka Lindsey Vonn, ni samo vrhunska športnica, ki se bo s svojimi uspehi zapisala v zgodovino, ampak je tudi osupljiva lepotica. In čeprav bi mislili, da takšni ljudje ne morejo biti osamljeni na valentinovo, je zdaj pokazala, da temu ni tako.

Lepotica nima sreče v ljubezni, a ker ima odličen smisel za humor, se je zabavna smučarka iz vsega skupaj pošalila na Twitterju. "Torej, kaže, da je danes valentinovo … Čisto sem pozabila, ker sem na olimpijskih igrah in ker sem samska. Je še kdo samski in bi bil moj Valentin?" je tvitnila in dodala "Vredno je poskusiti".

Seveda so jo v hipu zasuli komentarji, mnogi med njimi so bili zelo zabavni. Tudi če praznika zaljubljencev ne bo preživela s simpatijo, se bo pa vsaj pošteno nasmejala.

Lindsey Vonn

Lindsey je vrhunska športnica, lepotica, povrhu vsega pa je še neizmerno zabavna. (Foto: Profimedia)

Lindsey se je, ko je kazalo, da je po neuspelih zvezah končno našla srečo v ljubezni s Kenanom Smithom, po letu zveze novembra lani z njim razšla zaradi natrpanih urnikov. 

Lindsey Vonn

Zadnje čase se bolj kot na moške zanaša na svoje štirinožne ljubljenčke. (Foto: AP)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 114
Mich Diam 16.02.2018 11:54:23
moramo pa priznati, lepa ženska je in z lepo postavo!
Več komentarjev