Seal odgovarja: Ne gre za napad na Oprah, temveč za kritiko dvojnih meril v Hollywoodu

Pevec Seal se je s spletnim posnetkom odzval na pogrom, ki ga je doživel na družbenih omrežjih, tudi s strani ameriške televizijske mreže Fox News. Poudaril je, da njegova objava ni kritika Oprah, temveč opazka o hinavščini in dvojnih standardih obnašanja v Hollywoodu.

Seal

Seal je povedal, da nima nič proti Oprah, zgolj proti toksičnim dvojnim merilom, ki vladajo v Hollywoodu. (Foto: AP)

"Najprej bi rad povedal, da imam neizmerno količino spoštovanja do vsega, kar je Oprah dosegla in prispevala v svojem življenju. Kar sem objavil, sploh ni bil napad na Oprah. Samo bila je oseba, ki je bila fotografirana s prašičem na fotografiji. Kar sem vnovič objavil, je bil komentar na hinavske dvojne standarde obnašanja v Hollywoodu," je v posnetku na Facebooku poudaril pevec Seal, ki je doživel precejšen odziv, ko je objavil svoje mnenje na Instagramu.

Nato je povedal, da še nobena od žensk, ki se je izpostavila v primeru Harveyja Weinsteina, ni prišla do kakršnega koli zadoščenja, hkrati pa poudaril, da izguba službe zaradi posilstva ali drugih spolnih zlorab, ni kazen.

Seal je še pokomentiral, da ga je nekdo okrcal, ker se "temnopolti brat spravil na temnopolto sestro", ter povedal, da je sam sicer rojen v Veliki Britaniji, a nigerijskega porekla, iz Afrike in je tako črn kot je le lahko, okrcal je še televizijsko mrežo Fox News, ki ga je zaradi tega kritizirala, tem jim zabičal, naj njegovega imena sploh ne izgovarjajo, s čimer hranijo svoje sovražne namene.

"Še enkrat, to ni bil napad na Oprah, to je bilo le opazka o toksični naravi Hollywooda. Vsem, ki ste bili posiljeni in spolno zlorabljeni, vam ploskam za to, kar ste naredili. Za kar ste naredili, je potreben pravi pogum. Prosim, če s tem nadaljujete, saj je to edini način, da to rešimo. Da odprto govorimo o tem, v dialogu. Kaj pa če bi imeli oznake #vsismovedeli, #povejmoresnico ali #odgovornost?" je svoj iskreni izliv zaključil zvezdnik.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
 
RamzesII 13.01.2018 14:34:28
No ja, isto je v politiki, korporacijah in še kje. Nič novega, le na plano prihaja.
Več komentarjev