Serena predstavila svojo hčerkico. Kljub zapletom končno doma

35-letna teniška šampionka Serena Williams, ki je 1. septembra postala mamica, je objavila prvo fotografijo svoje hčerkice. S partnerjem Alexisom Ohanianom sta zanjo izbrala ime Alexis Olympia Ohanian Jr.

Serena Williams je dva tedna po rojstvu svoje prvorojenke na Instagramu objavila prvo fotografijo svoje hčerkice. Z izbrancem Alexisom Ohanianom sta zanjo izbrala ime Alexis Olympia Ohanian Jr.

Par je na YouTubu objavil tudi kratek video, v katerem lahko vidimo ultrazvočne posnetke zarodka, Serenina različna obdobja v času nosečnosti, da je bila tudi med nosečnostjo aktivna, kako sta se Serena in Alexis pripravljala na prihod njune deklice. Na koncu pa svetu še uradno predstavita svojo hčerkico, ki je ob rojstvu tehtala 3,09 kilograma.

Serena v videu med drugim omeni, da zapuščajo bolnišnico po šestih, sedmih dneh. ''Končno zapuščamo bolnišnico, toda imeli smo veliko zapletov, ampak poglejte, koga imamo ... malo deklico,'' in pokaže v kamero svojo prvorojenko. Novopečena mamica ni šla v podrobnosti in ni razkrila za kako resne zaplete je šlo.

Najboljša teniška igralka vseh časov je 20. aprila sporočila, da je noseča. 35-letna teniška zvezdnica je razložila, da je za nosečnost izvedela le dva dni pred začetkom OP Avstralije, a se je kljub temu odločila, da bo tekmovala. Na koncu je tudi zmagala in brez izgubljenega niza osvojila rekordni 23. naslov za grand slam, v finalu je namreč premagala sestro Venus. Takrat je bila že v drugem mesecu nosečnosti.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
jesenčica 14.09.2017 08:08:44
Zelo lepo dete
Več komentarjev