Serena Williams postala mamica

Ameriška teniška zvezdnica Serena Williams in njen partner Alexis Ohanian sta postala starša, 35-letnica, zmagovalka rekordnih 23 grand slamov, je rodila deklico. Nekaj ur pred tem so družbena omrežja preplavile novice, da so Williamsovo videli v porodnišnici West Palm Beach na Floridi.

Serena Williams

Serena Williams (Foto: AP)

35-letna Serena Williams in njen zaročenec ter soustanoviteljem spletne strani Reddit Alexis Ohanian sta se razveselila rojstva deklice.

V bolnišnici St Mary's Medical Center so po poročanju CBS zaprli celotno nadstropje, da so zagotovili varnost za triindvajsetkratno zmagovalko turnirjev za grand slam Sereno Williams.

Najboljša teniška igralka vseh časov je 20. aprila sporočila, da je noseča. 35-letna teniška zvezdnica je razložila, da je za nosečnost izvedela le dva dni pred začetkom OP Avstralije, a se je kljub temu odločila, da bo tekmovala. Na koncu je tudi zmagala in brez izgubljenega niza osvojila rekordni 23. naslov za grand slam, v finalu je namreč premagala sestro Venus. Takrat je bila že v drugem mesecu nosečnosti.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
VZORNIK 02.09.2017 15:18:00
Mamica????, Ena velika kao mama .....................
Več komentarjev