Sereni ni dolgčas: v zaodrju se je družila s pop divo

Noseča teniška šampionka Serena Williams je v družbi svoje mame uživala na koncertu pop zvezdnice Mariah Carey, nato pa jo je obiskala še v zaodrju. Tam sta bodočo mamico zabavala tudi razposajena pevkina šestletna dvojčka.

V življenju noseče teniške šampionke Serene Williams je pestro. Dogajanje na teniških igriščih so sicer zamenjale priprave na materinstvo, a 35-letnica najde čas tudi za zabavo. Tako je s svojo mamo na Floridi obiskala koncert pop dive Mariah Carey, po koncertu pa pevko obiskala še v zaodrju. Družbo sta zvezdnicama delala tudi pevkina šestletna dvojčka Monroe in Moroccan

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

"S čudovito Sereno Williams v zaodrju," je pevka zapisala ob fotografijo, ki jo je delila na Instagramu. Prav tako je delila tudi nekaj utrinkov s koncerta:

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

35-letna Serena pričakuje prvega otroka z zaročencem, ustanoviteljem Reddita, Alexom Ohanianom. Ker ima zdaj več prostega časa, pa ga pridno zapolnjuje z druženjem z zvezdniškimi prijateljicami. Te so ji pred dnevi pripravile tematsko zabavo ob prihodu otroka v stilu petdesetih let prejšnjega stoletja.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
 
pogan 13.08.2017 09:42:58
ded
Več komentarjev