Sereni ob rojstvu hčere čestitala tudi Beyonce

Ameriška teniška zvezdnica Serena Williams je postala mamica deklice in čestitke so že začele deževati. Med prvimi ji je čestitala tudi pevka Beyonce, s katero sta že nekaj časa prijateljici, poleg tega je Serena nastopila tudi v njenem videospotu.

Ameriška teniška zvezdnica Serena Williams in njen partner Alexis Ohanian sta postala starša, 35-letnica, zmagovalka rekordnih 23 grand slamov, je rodila deklico. Nekaj ur pred tem so družbena omrežja preplavile novice, da so Williamsovo videli v porodnišnici West Palm Beach na Floridi.

Takoj po novici o rojstvu so družbena omrežja že preplavile čestitke, čestitali so ji tako športni kolegi, kot je ena najboljših teniških igralk vseh časov Billie Jean King, ki je šaljivo napisala, da komaj čaka, da bo v rokah držala novorojenko in ji 'premečkala' prstke na rokah in nogah, čestitke je preko spleta poslal tudi teniški as Boris Becker.

Oglasili pa so se tudi zvezdniki, s katerimi je čez leta spletla prijateljstva. Med njimi je tudi pevka Beyonce, ki je na svojem Instagram profilu objavila nosečniško fotografijo Serene, na fotografijo pa zapisala "Čestitke, Serena". Na Twitterju se je oglasila ameriška pevka in igralka Ciara ter zapisala, da je presrečna, ko je slišala novico o rojstvu. Kelly Rowland, nekdanja članica skupine Destiny's Child, pa je na Instagramu zapisala: "Številka #1 je rodila svojega prvega dojenčka. Čestitke moji neverjetni prijateljici ob rojstvu hčerkice."

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
Mich Diam 03.09.2017 10:43:13
opasen stroj, ki melje tudi v postelji!
Več komentarjev