Sestra slavne manekenke pod prsmi pokazala več kot le tetovažo

Lottie Moss, mlajša sestra slavne Kate Moss, se je pred fotografski objektiv postavila v zanimivem pajacu z gepardjim vzorcem brez modrca, ki je razkril veliko, predvsem pa sprožil ugibanja o tem, ali je 19-letnica šla pod nož.

A post shared by StyledLike (@styledlike) on

Mlajša sestra slavne manekenke Kate Moss, 19-letna Charlotte oziroma Lottie Moss, se je odpravila na zabavo v zanimivo krojenem pajacu z gepardjim vzorcem, ki ni dopuščal modrca, pod njenimi prsmi pa je razkril še nekaj več kot tetovažo treh ptic. Nad lastovicami v letu so namreč dobro vidne brazgotine, ki so takoj sprožile namigovanja, da niso le posledica kosti od modrca, ampak da naj bi si mlajša Mossova dala popraviti ali, bolje rečeno, povečati prsi.

Če je Kate Moss pred leti razkrila, da je zaradi svojih ne prevelikih oblin v preteklosti resno razmišljala, da bi si dala povečati prsi, a se je potem s svojo postavo sprijaznila, pa je imela Lottie očitno podobne težave, a se je odločila za lepotni popravek.

Manekenka se je navkljub jamicam, ki najverjetneje razkrivajo boleč poseg, samozavestno postavila pred fotografski objektiv in ponosno pokazala svoje lastovice in postavo.

Mlajša sestra slavne Kate Moss je v svet mode vstopila že pri rosnih 13 letih, takrat je namreč podpisala prvo pogodbo z manekensko agencijo. Pozornost je namreč vzbudila na Katini poroki, ko se je manekenka leta 2011 poročila z zdaj že nekdanjim partnerjem Jamiejem Hinceem.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
Dinho8O 07.12.2017 22:36:05
Noben pa ni opazil ogabnih nohtov?
Več komentarjev