Shakira v družbi sinčka Milana

Kolumbijska pevka Shakira v vlogi novopečene mamice preprosto žari. To dokazujejo tudi zadnje fotografije paparacev, ki so zvezdnico v Los Angelesu ujeli nasmejano, brez odvečnih kilogramov in v družbi sinčka Milana.

Shakira - 3

Shakira se trenutno posveča predvsem družini. (Foto: X17 Agency)

Kolumbijsko zvezdnico Shakiro so paparaci ujeli v Los Angelesu, ko je v družbi staršev in svojega štirimesečnega Milana zapuščala enega od znanih butikov za otroke, ki ga v zadnjem času redno obiskujejo tudi bodoče mamice Halle Berry, Petra Ecclestone in Kim Kardashian.

36-letnica je s sinom v naročju in brez ličil naravnost blestela. Oblečena v črne kavbojke in črtasto kratko majico je dokazala, da se je odvečnih kilogramov, ki so se ji nabrali med nosečnostjo, že znebila. A zvezdnica je kljub temu pred časom priznala, da jo resnično zanima, ali bo imela še kdaj tako popolno postavo, kot jo je imela pred nosečnostjo.

''Sprašujem se, ali bom še kdaj imela takšno postavo. Še vedno imam nekaj kilogramov preveč,'' je za Us Weekly povedala svetlolasa mamica, ki si ni predstavljala, da ji bo skrb za otroka predstavljala takšen izziv.

''Nihče mi ni povedal, da bo tako naporno. Vzame ti ogromno energije, vendar v tem uživam. Veliko je veselja in strahu,'' je dejala pevka. ''Zame je to popolnoma nova izkušnja,'' je še dodala Shakira, ki se raje kot skrbi za odvečne kilograme posveča svojemu sinčku, ki ga ima s španskim nogometašem Gerardom Piquejem.

Shakira - 1

Kolumbijska pevka je sina postavila na prvo mesto. (Foto: X17 Agency)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
 
HooplaToopla 26.05.2013 22:51:35
Brez veze, da se slinite, ker je že celo življenje v mene zaljubljena.
Ampak se ne upa javno povedati zaradi biznisa.
Ker v Ameriki bi ji škodilo, če bi zvedeli, da se za Boljševika zanima.
Več komentarjev