Sheen pravi, da je kot vodnik za vse okužene s HIV

Igralec Charlie Sheen, okužen s HIV, se je za oddajo Good Morning America razgovoril o bitki z virusom, ki povzroča aids. "Počutim se, kot da nosim baklo za veliko ljudi tam zunaj, ki jih pestijo enake težave," je poudaril.

"Ko sem izvedel za diagnozo, sem si takoj zaželel naboja v glavo. A tam je bila mama, tega ne bi naredil pred njo oziroma da bi morala za menoj počistiti nesnago. Potem me je prevzelo nekaj drugega. Dali so mi kup zdravil in mi dejali, da grem lahko domov in da bom živel," je v oddaji Good Morning America povedal igralec Charlie Sheen.

"Če bi imel raka na možganih ali nekaj na želodcu ali meningitis, najbrž ne bi zdaj sedel tu," je še dodal, hkrati pa poudaril, da je hvaležen za vso zdravstveno oskrbo, ko jo je prejel v slabem letu in pol, odkar so odkrili, da je okužen s HIV. "Hvaležen sem za vse, kar je bilo na voljo takrat, in tudi zdaj, ko sem že globoko v tem. Nekateri dnevi so boljši kot drugi, a večina jih je presneto kul," je optimističen igralec.

Povedal je še, da se počuti zelo dobro, hkrati pa, da ne obžaluje izjav o "tigrovi krvi" in "Adonisovem DNK-ju". "Smo skupek vseh naših izkušenj, dobrih in slabih. Včasih je kaj zabavno gledati, drugič pa se zdrzneš in rečeš, kaj je bilo to?" je prepričan.

Priznal je, da je v določenem obdobju "pretiraval s testosteronsko kremo", s katero je vzdrževal libido, kar je imelo neželene posledice, ostalo pa naj bi bile blodnje na steroidih. "A iz vsega se je rodila nekaj dobrih citatov, mar ne? Precej bizarno," se je pošalil.

Sheen se bo po štirih letih premora vrnil s filmom Mad Families (Nore družine), o treh družinah, ki skupaj preživljajo počitnice, na voljo pa je prek spletnega "streaming" servisa Crackle.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
 
nevica 12.01.2017 15:36:04
No, če drugega ne, je okužba fanta najbrž streznila in to dobesedno, ker alko in toliko zdravil ne gre ravno dobro skupaj. Smola pri vsem tem je lahko, da nekdo slabo prenaša zdravila, ki so sicer dokaj uspešna, če bi pa še pil poleg, bi bile težave večje in rezultat verjetno slabši...
Več komentarjev