Drama Sinead O'Connor: najprej se jim je odrekla, zdaj jih prosi za pomoč

Drama, ki se okoli Sinead O'Connor odvija na Facebooku je dosegla že nekaj vrhuncev. Najprej je pevka družino javno obtožila, da so jo zapustili, ko je avgusta imela histerektomijo, nato je napisala, da se je predozirala, kar je nakazovalo, da želi storiti samomor. Nato je rekla, da so zanjo "vsi mrtvi", zdaj pa jih prosi za pomoč.

Sinead OConnor v Križankah

Sinead O'Connor v Križankah junija leta 2009. (Foto: Miro Majcen)

Irski pevki Sinead O'Connor, ki bo čez teden dopolnila 49 let, so avgusta odstranili maternico, ker je imela nekaj let ginekološke težave. Pevka, ki je doslej izdala deset albumov, je nekoč priznala, da je "tričetrt heteroseksualna, četrt pa lezbijka", menda pa so ji bili še posebej všeč kosmati moški.

No, Sinead, ki je leta 2009 nastopila tudi v ljubljanskih Križankah, pa ima zdaj povsem drugačne probleme. Znano je, da je imela v preteklosti že manično-depresivne težave, zadnja leta pa se oglaša v precej dolgih in iskrenih zapisih na Facebooku. Pred dnevi je družino obtožila, da jo je zapustila potem, ko je avgusta letos imela histerektomijo in da je vzela prevelik odmerek, kar je nakazovalo, da je povsem obupana in da želi storiti samomor.

"Vzela sem prevelik odmerek. Ni druge poti, da si pridobim spoštovanje. Nisem doma, sem v hotelu, nekje na Irskem, pod drugim imenom. Ženska lahko prenese samo določeno mero," je zapisala pred dnevi. Čeprav je povzročila kar nekaj vznemirjenja, se je kmalu izvedelo, da je Sinead "v redu in na varnem".

A s sporočili še ni prenehala, saj je spet udarila po svojih najbližjih, predvsem partnerjih. "Jake, Roisin Jr., Frank, Donal, Eimear, nikoli vas nočem več videti. Ukradel si moje sinove, nato pa si bil tako hinavski, da si prišel v bolnišnico in nisi ostal tam, ko sem se zbudila in nisi dvigoval telefona. Zate sem drek. Pustil si me samo dvanajst tednov. Ste kradljivski morilci otrok, nikoli vas več ne želim videti in slišati. Vi ste me spravili sem in kje hudiča ste zdaj? Morilci. Lažnivci. Hinavci. Vsi vi. Vi ste povzročili vse to," je zapisala.

Napisala pa je tudi jasno sporočilo sinovom Jaku (28), Shanu (11) in Yeshui (8) ter hčerki Roisin (19), ki jim je zapisala: "Zame ste mrtvi. Ubili ste svojo mater".

A pevka očitno vseeno hlepi po ljubezni in bližini, saj se je v najnovejšem sporočilu na Facebooku posula s pepelom in prosi, da bi jo kdo prišel pogledat in ji pokazat, da jo ima rad. "Moji družini in otrokom. Prišli ste v bolnišnico, da me vidite, ko sem bila na aparatih. Odšli ste preden sem se zbudila in se niste vrnili. Prosim, zakaj mi to delate?? Potrebujem vas. Ne zmorem dojeti, kaj se mi dogaja. Nič takega nisem naredila, da me tako obravnavate. In nisem zapustila svojih otrok! Kot je dejala Mary, da sem jih. To preprosto ni res. Prosili so me, da ne bi bili z mano, dokler okrevam. Jake, Roisin, vsi. Prosim. Pridite in mi povejte, zakaj se vse to dogaja. Pridite in povejte, da sem ljubljena, da me imate radi. Zakaj ste odšli, preden sem se zbudila? Pogrešam vas že tedne. Neznosno sama sem. Prosim. Prosim, imejte me radi. Pridite v bolnišnico, da se podružimo in to popravimo. Prosim. Rotim vas. Ne pustite me, da sem tako prestrašena in sama. Ne tretirajte me, kot da nisem ljubljena in da nisem vredna nič. Prosim. Če me imate malo radi, pridite in bodite z mano in mi pomagajte razumeti, kaj se dogaja. Nimam nič, niti obleke. Prosim, Jake, Roisin, pridite me pogledat, da se počutim ljubljeno. Pomagajte mi namesto kaznovanja. Rotim vas, pridite me pogledat in mi pomagajte," se glasi njeno najnovejše sporočilo.

Sinead OConnor

Sinead moleduje, da bi ji otroci pokazali, da jo imajo radi, saj pravi, da je "neznosno sama" in da jo to ubija. (Foto: Miro Majcen)

Sinead je nedavno tudi omenila, da se "nikoli več noče vrniti h glasbi", kar je zagotovo škoda, saj je bila to zagotovo zadeva pri kateri je blestela. In glede na njena leta, bi zagotovo lahko ustvarila še veliko dobrega. Vse, kar nam ostane, pa je, da držimo pesti ...

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 46
 
KardinalFrancRodeVKristusu 01.12.2015 18:10:33
Gospa je grešila.... V RKC tega ne odobravamo!
janfilimon 01.12.2015 18:18:28
++++++++++++++++++++
Več komentarjev