Sinead se je otresla marihuane, okreva po operaciji, a je osamljena

Irska pevka Sinead O'Connor je bila nedavno na operaciji jeter, prek Facebooka pa je sporočila, da je "zelo šibka", sicer pa je tudi priznala, da je bila na odvajanju, saj je "30 let kadila travo". Zdaj zatrjuje, da se počuti bolje.

Sinead OConnor v Križankah

Sinead O'Connor so operirali jetra, ozdravila se je odvisnosti od marihuane, a je zdaj zelo osamljena, se je izpovedala na Facebooku. (Foto: Miro Majcen)

"Še vedno se počutim precej nesrečno po operaciji. Ne priporočam, potem ko so mi razrezali jetra, sem izgubila precej krvi in sem šibka. Priporočam pa zamenjavo hormonov, sem povsem druga oseba. Neumni irski zdravniki mi tega nikoli niso svetovali. Hvala zdravniku tukaj v ZDA in kirurgu," je pevka Sinead O'Connor na Facebooku zapisala po operaciji.

Kmalu nato je opisala še svoje občutke. "Au, boli me kot hudič. A sem dobila lep šopek rož in sem v topli postelji. Kakšno leto. Tako slabo so me zdravili, da je čudež, da mi je uspelo. A mi je, na kar sem ponosna. In vedno bom, ker je bog dober," je napisala.

Napisala pa je tudi o svoji zasvojenosti z marihuano. "Mimogrede, bila sem tudi na odvajanju. Po tridesetih letih, ko sem bila 'travarica'. S ponosom lahko priznam, da je moj urin zdaj čist in da bom naslednje leto živela v čistem življenjskem okolju. Skoraj domače okolje. 0-18 let na Irskem, nato 34 let v glasbeni industriji in z drekom, ki se vleče zadnje leto ... Čudež je, da nisem bila na vsaki možni drogi," je sporočila sledilcem na Facebooku.

Sicer pa bo očitno še nekaj časa okrevala po operaciji. "Moram na nezgodni oddelek, tako me boli, da ne morem niti normalno dihati. Pišem in sem osamljena. Zgodba mojega življenja. Želim si, da ne bi bila tako osamljena na svetu. Moram nekomu nekaj pomeniti po vseh teh letih in po vsem, kar sem dala. Šokirana sem, da sem tako osamljena," je še potarnala.


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
regrat29 25.10.2016 21:31:11
Cause nothing compares, nothing compares 2 youuuuuu. Škoda je te ženske in tega glasa. More met res dost za*eban in težek karakter, da je pristala kjer je... sama...
Več komentarjev