Slaba vest? 'Moral bi jo varovati in poslati na odvajanje!'

Pevec Bobby Brown je menda skrušen zaradi občutka krivde, saj je javno priznal, da bi moral Bobbi Kristino poslati na odvajanje in postati njen zaščitnik. Podobno je namreč naredil oče Britney Spears in ji tako rešil življenje.


Bobby Brown

Bobby Brown si očita, da ni storil več, da bi hčerko rešil pred peklom odvisnosti. (Foto: Reuters)

22-letno Bobbi Kristino Brown so končno pokopali na pokopališču v New Jerseyju, kjer odslej počiva ob materi Whitney Houston, a njenega očeta Bobbyja Browna ni bilo tam. Menda je na robu obupa, ker si očita, kaj vse bi moral narediti, da bi hčerko rešil tragične usode.

"Bobbyja preganja občutek krivde, ki ga razjeda dan za dnem. Povedal mi je, da bi moral Nicka Gordona prisiliti, da bi se odselil iz njenega stanovanja in jo pustiti pri miru, če ne drugače – po sodni poti," je tesni prijatelj zaupal tabloidu The Daily Mail.

Bobby pa ima v življenju novo težavo, saj se žena Alicia Etheredge, ki mu je nedavno rodila hčerko, bori s hudo sladkorno boleznijo, zaradi česar so jo po žalni slovesnosti morali odpeljati v bolnišnico.

"Bobby je dejal, da je bil hčerkin oče ne glede na njena leta in da bi se moral boriti zanjo ali proti komur koli, ki jo je motil pri tem, da bi se lahko rešila," je še povedal eden njegovih prijateljev.

Dejstvo je namreč, da je Bobbi Kristina že od malih nog videla veliko drog in domačih zlorab, ko je živela v domu z Bobbyjem in Whitney, ki je bil z drogami dobesedno "okužen". Bobby je priznal, da bi moral narediti več za Bobbi Kristino predvsem po smrti Whitney, da bi šel do sodnika, ki bi ji odredil odvajanje in njega določil za zaščitnika, tako kot je naredil oče Britney Spears in jo tako rešil.

Če se spomnimo, je leta Jamie Spears dobil osebni in finančni nadzor nad hčerko, potem ko si je javno obrila glavo in napadla paparace, ki so ji bili nenehno za petami.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 17
 
trumpipumpi 09.08.2015 22:07:29
e,bobi,bobi...malo prepozno si se tole spomnu.....druge 5komadov frocov sedaj malo bolj pazi.....k grejo po njeni poti kot bobi,bobiast
Več komentarjev