Stewart držal 'štil' 65-letnemu mladoporočencu Ronnieju

Ronnie Wood, 65-letni kitarist Rolling Stonesov, se je poročil s 34-letno prijateljico Sally Humphreys. Njegova priča je bil Rod Stewart, kolega iz skupine The Faces.

Ronnie Wood, razstava v New Yorku - 2

Ronnie Wood se je poročil z 31 let mlajšo Sally Humphreys. (Foto: Reuters)

65-letni rocker Ronnie Wood se je z 31 let mlajšo Sally Humphreys poročil v londonskem hotelu Dorchester na skrivnem poročnem obredu, saj je bilo prisotnih zgolj nekaj tesnih prijateljev in sorodnikov. Njegova poročna priča je bil pevec in dober prijatelj Rod Stewart.

Čeprav naj bi bila poroka skrivnost, je Ronnieja pravzaprav "izdal" pevec Stonesov Mick Jagger, ki ga je na nedavnem koncertu v Newarku predstavil kot Rona "poročni zvonovi" Wooda.

Rod Stewart

Woodova priča je bil njegov prijatelj Rod Stewart, s katerim sta bila skupaj v skupini The Faces. (Foto: Reuters)

Par se je zaročil pretekli mesec, v času, ko so imeli Rolling Stonesi premiero svojega novega dokumentarca Crossfire Hurricane. Ronnie je povabil Sallyjine starše na premiero in vprašal njenega očeta za roko njegove hčerke.

Sally je Woodova tretja žena. Pred tem je bil poročen z Jo, in sicer 24 let. Razšla sta se leta 2008, ločila pa sta se lani. S prvo ženo Krissy pa je bil poročen med letoma 1971 in 1978.

Rolling Stonesi so pred kratkim odigrali prvih pet koncertov v okviru turneje 50 and Counting, ki jo imajo ob bok 50-letnici njihovega delovanja. Na zadnjem koncertu v New Jerseyju pa je Mick Jagger namignil, da je verjetno, da bodo imeli v letu 2013 nove koncerte.

Kmalu tudi naraščaj?

Mladoporočenca Ronnie in Sally pa menda razmišljata tudi o naraščaju. In to takoj, ko bo mogoče.

"Sally je vedno želela imeti otroke, obenem pa misli, da bo Ronnie izvrsten oče, sploh zdaj, ko se je ustalil. Oba zelo uživata drug z drugim in se smejita, otrok pa je definitivno nekaj, kar si oba želita v bližnji prihodnosti," je vir zaupal britanskemu časopisu The Mirror.

Ronnie ima štiri odrasle otroke iz prejšnjih dveh zakonov.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
čkalja 23.12.2012 21:11:36
GOTOF JE!!!!!!!!
Več komentarjev