Streljali na Radeta Šerbedžijo

Za narodnega izdajalca so ga imeli tako v Beogradu kot v Zagrebu

Rade Šerbedžija se je dodobra uveljavil v Hollywoodu. Druži se z veliki igralskimi in režiserskimi imeni, velikokrat jih pogosti tudi v svojem domu.

Rade Šerbedžija v Križankah

Na Radeta so streljali tako v Beogradu kot v Zagrebu. (Foto: Boštjan Tušek)

Rade Šerbedžija

Od begunca brez domovine je postal hollywoodska zvezda. (Foto: Reuters)

Igralec in šansonjer Rade Šerbedžija je velik šarmer. Na njegove čare sta "padli" tudi dve hollywoodski lepotici Angelina Jolie (ta je prišla letos poleti na Brione samo zato, da si ogleda njegovo predstavo) in Charlize Theron, ki jih je po lastnih besedah v samo nekaj minutah osvojil s pesmijo.

Med gostovanjem v neki televizijski oddaji je razkril še, da so nanj streljali tako v Beogradu kot v Zagrebu, saj so ga imeli povsod za narodnega izdajalca, ki ga je treba likvidirati.

Potem pa je od begunca brez domovine postal hollywoodska zvezda, ki se druži s Tomom Cruisom, Stanleyjem Kubrickom in Jackom Nicholsonom, za katere v svojem domu peče jagnjetino na lički način in jih uči, da jedo z rokami.

Povedal je še, da pogosto igra vloge ruskih mafijcev, da pa je odbil igrati Arkana in Radovana Karadžića.

Klub vsemu je ostal veliki jugonostalgik. Kot pravi, je bil najljubši Jovankin igralec, Tito pa je imel raje Bato Živojinovića.

Rade Šerbedžija v Križankah

Angelino in Charlize je po lastnih besedah osvojil s pesmijo. (Foto: Boštjan Tušek)

Spremljajte 24ur.com na Facebooku in Twitterju!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
 
olaf45 12.01.2012 20:19:26
špica igral je NIKOLA TESLO Največjega znanstvenika na zemlji in izumitelja idej za 3.tisočletje idej ki bi čebi ga takrat upoštevali danes svet drugačen mogoče za najmanj 500let naprej,tako pa so ga kapitalistični lobiji onemogočili in naredili konec napredka zaradi svojih finančnih pohlepov,ter pahnili svet za stoletja nazaj!!!
Več komentarjev