Tako je Kim hčerki čestitala za 4. rojstni dan

Kim Kardashian West je svoji hčerki North West, ki praznuje 4. rojstni dan, čestitala tudi na družbenih omrežjih. Zvezdnica je objavila eno od njunih skupnih fotografij, na kateri je malčica še posebej ljubka.

Kim Kardashian

Kim Kardashian West (Foto: AP)

''Moja deklica danes praznuje štiri leta. Ona je moja luč in moje vse!!! North, rada te imam do lune in nazaj,'' je s temi besedami Kim Kardashian West čestitala svoji prvorojenki za njen osebni praznik. Zvezdnica je objavila tudi njuno skupno fotografijo, na kateri sta obe videti srečni.

Resničnostno serijo Kardashianovi (Keeping Up With the Kardashians) lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 10. uri na BRIO.

Družina je deklici seveda organizirala nepozabno rojstnodnevno zabavo. Deklici je na Instagramu čestitala tudi njena teta Kourtney Kardashian, ki je objavila fotografijo slavljenke, ko si med rojstnodnevno zabavo v pižami ravno umiva zobe.

Kim ima z ameriškim raperjem Kanyejem Westom poleg North, ki se je rodila 15. junija 2013, še sina Saint Westa, ki bo 5. decembra dopolnil dve leti. Zvezdnika sta si večno zvestobo obljubila 24. maja 2014 v Firencah.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 20
CAFFEespresso 16.06.2017 21:52:49
Strokovnjaki opozarjajo, da starši ne objavljajo slik otrok. Nato pa bodo hekerji in kriminalci kaj ušpičili. Naj še poslika diamante, zlato, denar pa označi kje se vse nahaja. Na koncu pa se bo spraševala zakaj se to njej dogaja. Določeni ljudje res niso zreli za slavo in bogastvo. Pa tudi imet otrok! Me zanima koliko dejansko skrbi za hčerko.
Več komentarjev