Tako obožuje Hollywood, da si ga je kar vtetovirala

Ameriška starleta Amber Rose se je odločila, da bo njen predragi Hollywood za vedno postal del nje - ljubiteljica tetovaž si je slavni napis dala vtetovirati na roko. Se je 33-letnica za divjo potezo - ogromno tetovažo - odločila zaradi nedavnega razhoda s svojim partnerjem?

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Ameriška starleta Amber Rose je velika ljubiteljica tetovaž, krasijo ji že obe roki, zdaj pa se je odločila še za novo. Očitno tako obožuje Hollywood, da se je odločila, da bo za vedno postal del nje.

Velikansko tetovažo napisa Hollywood na roki je razkrila na Twitterju, zraven pa pripisala "Dobro opravljeno", s čimer se je poklonila avtorju tetovaže -  losangeleškemu mojstru tetovaž Nikku Hurtadi.

Ali se je 33-letna nekdanja eksotična plesalka za divjo potezo odločila v znak tolažbe zaradi nedavnega razhoda s profesionalnim plesalcem Valom Chmerkovskiyjem? Namreč po petih mesecih zveze sta se pred dnevi razšla.

Že oktobra so se pojavila govorice, da se med njima nekaj plete, ko sta na Instagramu objavila fotografije, ko sta se na neki rojstnodnevni zabavi zelo zbližala, a sta svojo zvezo javno oznanila šele decembra – seveda tudi na Instagramu.

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Rose je z Valovim bratom Maksimom plesala v oddaji Zvezde plešejo, katere slovensko različico si bomo, mimogrede, lahko ogledali že prav kmalu. Že to pomlad namreč ta najbolj priljubljen plesni šlov na svetu prihaja
na POP TV in VOYO.

Rose je bila pred tem tri leta poročena z raperjem Wizom Hkalifo, s katerim ima triletnega sina Sebastiana.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 11
 
trumpipumpi 18.02.2017 11:35:53
kako je antipatična,niti metle neb naslonil na njo
Več komentarjev