'Težko' življenje Paris Hilton

Tudi slavni imajo svoje težave. Paris Hilton ima prepolne omare, saj ima 5000 torbic, vsako sezono dobi 200 parov čevljev, pa seveda ob tem še kupuje nove, ko pa se odpravi na Ibizo, kjer vsako poletje dela kot DJ-ka v tamkajšnjem klubu, mora s sabo vzeti 30 kovčkov. Pa potem teh oblačil sploh ne nosi, ker si kupi nove. Kdo pravi, da je lahko biti slaven?

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Bogata dedinja, resničnostna zvezdnica, pevka, igralka in po novem DJ-ka Paris Hilton že več let vsako poletje preživi na Ibizi, kjer že peto leto zapored vrti glasbo v tamkajšnjem klubu Amnesia, "najboljšem klubu na svetu", kot pravi sama. 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Zdaj je spregovorila o tegobah, ki jih prinaša bogato življenje. 36-letnica priznava, da ima "nekoliko" preveč torbic in čevljev. "Imam okoli 5000 torbic. Tudi čevljev imam ogromno, ker imam tudi svojo linijo čevljev, zato mi vsako sezono pošljejo 200 parov čevljev, pa še nenehno jih kupujem. Vsake toliko jih moram dati dobrodelnim organizacijam, ker nimam več kam z njimi," pojasnjuje.

Prav tako so njene omare polne večernih oblek znanih modnih oblikovalcev, te pa si želi podariti svojim hčerkam, ko jih bo imela. "Moja mama je obdržala nekatere res čudovite obleke in jih dala meni in moji sestri. Zdi se mi lepo, da jih obdržim, ko bom nekoč imela hčerke. Tiste res posebne kose, ki so brezčasni," pojasnjuje svoje načrte.

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

In imamo težave s pakiranjem že navadne smrtnice, si lahko predstavljamo, da je za Paris to opravilo izjemno težavno. "Vedno spakiram veliko preveč. Vsako poletje sem par mesecev na Ibizi, in prinesem si več kot 30 kovčkov. Na koncu pa sploh ne nosim ničesar, kar si prinesem s sabo, ampak kupujem nove kose," pojasnjuje.

Seveda je eden izmed kovčkov posvečen samo kozmetiki. V njem je vse, od mask za obraz, vlažilnih krem za okoli oči, serumi, izvorne celice, zlate zlate nege obraza ….

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Seveda pa ji na Ibizi družbo dela tudi partner, igralec Chris Zylka. Ta jo je to poletje izjemno presenetil, vtetovirati si je namreč dal njeno ime v Disneyevi pisavi. "Bila sem tako presenečena! Kar šel je in se sredi Ibize dal tetovirati, in bil je tako zelo sladek. Rekel je, da sem njegova Disneyeva princesa. Kar zajokala sem, tako sem bila srečna. To je tako romantično in lepo od njega, da mi je pokazal, kako zelo me ljubi," je povedala.

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Ni kaj, ni slabo biti Paris.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 41
parklc 13.08.2017 18:03:14
Vile v roke , pa v åtalo nagnat
Več komentarjev