'Tipičen dan na delu'

Chrissy Teigen je na Instagramu delila fotografijo "tipičnega delovnega dne", ko v naslanjaču sedi popolnoma gola in kramlja z urednico revije Sports Illustrated. Manekenka je namreč za najnovejšo izdajo te revije prvič po porodu pozirala v kopalkah. Da ji samozavesti ne manjka, je pokazala tudi, ko se je po newyorških ulicah sprehodila v prosojni bluzi.

Navaden dan v pisarni, bi lahko rekli. Manekenka Chrissy Teigen je na Instagramu delila fotografijo, na kateri v naslanjaču sedi popolnoma gola, zraven pa v zanjo značilnem šaljivem duhu pripisala: "Še en tipičen dan na delu". 

Te dni namreč lepotica, ki je ena izmed zvezdnic, ki je pozirala za novo izdajo revije Sports Illustrated, opravlja promocijske obveznosti za revijo.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Ob njej stoji urednica izdaje revije MJ Day in z 31-letno manekenko sproščeno kramlja. Chrissy tudi sicer nima zadržkov, kar se tiče golote, prav tako pa je je vajena tudi urednica te slavne revije. Namreč pri ustvarjanju revije pogosto pomaga pri oblačenju manekenk v čim manjše kopalke, ki več razkrivajo, kot zakrivajo.

V novi izdaji revije je Chrissy v kopalkah pozirala prvič po porodu. Aprila lani je namreč rodila hčerkico Luno. "Minilo je kar nekaj časa, od kar sem pozirala v kopalkah. Odkar sem rodila, še nisem bila na snemanju. Ampak veš, da bodo MJ in vsi ostali, ki sodelujejo pri reviji, sprejeli tvoje telo in spremembe na njem," je dodala.

Chrissy vedno znova dokazuje, da nikakor ni sramežljiva, kar se tiče razkazovanja svoje osupljive postave – tudi ko ne pozira za revije. Po ulicah New Yorka, kjer se odvijajo raznovrstni dogodki ob tednu mode, se je kljub mrazu sprehodila v prosojni bluzi, in to kar brez modrčka.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 16
 
ficfiric 18.02.2017 08:36:08
Najboljs o tem "poklicu" pove brüno...zelo tezko...;-)
Več komentarjev