'To se ne bo dobro končalo!'

Očitno v zvezi med Robom Kardashianom in Blac Chyno znova krepko škriplje, saj ona "izgine za nekaj dni", kar se njemu zdi nedopustno. Chyna pa naj bi imela vrh glave njegovih osebnostnih težav, preobčutljivosti in depresivnosti. Načrti glede poroke so odloženi, zdi pa se, da ju veže zgolj še trimesečna hčerka Dream.

The realest!�df40 - posted on @blacchyna snapchat story.

A post shared by Rob & Chyna (@robandchyna) on

Iz več različnih virov je prišlo, da sta se Rob Kardashian in Blac Chyna spet razšla. Rob naj bi se odločil, da ima dovolj, saj je ona izginjala po več dni, ne da bi se mu kaj oglasila, njegovi prijatelji pa so prepričani, da se vse skupaj ne bo dobro končalo. Že od lanskega božiča, ko sta se prvič razšla, naj bi v njuni zvezi krepko škripalo.

"Že nekaj časa nazaj sta se razšla. Poroka je odpovedana. Oba skušata na odrasel način obravnavati situacijo, tokrat z manj drame. Chyna ima odločno dovolj Roba, saj meni, da je preveč čustven in depresiven, prepričana je, da ima velike težave. Vedno se bori s svojimi negotovostmi in je nestabilnega počutja. To njej ni sprejemljivo, saj se ji ne zdi primerno za otroka in družino,"
so viri zatrdili za revijo People.

29-letnik in 28-letnica tako živita ločeno, ona pa ga ves čas drži na distanci, s hčerko vred. Da sta par, sta javnosti razkrila januarja lani, aprila sta se zaročila, že od vsega začetka pa sta imela zapleteno razmerje, polno vzponov in padcev. Očitno pa se brezno med njima še povečuje, čeprav je on nekaj časa zatrjeval, da mu je ona pomagala, da je prestal "temne čase".

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
 
trumpipumpi 18.02.2017 11:34:11
wow.zdej pa spat ne bom mogel!!grizem si nohte zarad tega.ufff
Več komentarjev