'Tom ni navdušen nad dejstvom, da je Katie srečna z nekom drugim'

Igralka Katie Holmes in oskarjevec Jamie Foxx sta po letih skrivanja svoje ljubezni pred očmi javnosti končno potrdila, da sta v romantični zvezi. Očitno pa gre to v nos njenemu nekdanjemu. Tom Cruise namreč ni preveč navdušen nad tem, da je Katie srečna, on pa še vedno išče tisto pravo.

Tom Cruise - 2

Tom Cruise še vedno išče ljubezen. (Foto: Reuters)

Več kot štiri leta se je govorilo, da sta Katie Holmes in Jamie Foxx par, a igralca sta zvezo zelo uspešno skrivala pred javnostjo, namigovanja pa vztrajno zanikala. A ko so ju pred dnevi fotografske kamere ujele skupaj na plaži, kjer sta se zaljubljeno držala za roke, je bilo skrivalnic konec.

Ko se je Holmesova ločevala od Toma Cruisa, je podpisala tudi klavzulo, v kateri je bilo zapisano, da mora biti nadvse previdna – namreč, najmanj pet let po uradnem razhodu, se v javnosti ne sme pokazati z novim partnerjem. Tako naj bi več kot štiri leta skrivala svoje razmerje s Foxxom.

Pet let je tako mimo in Katie lahko končno pokaže svojo ljubezen tudi v javnosti – kot je to storila, ko sta se z igralcem sprehajala po plaži.

A post shared by E93 �dd0a (@e93radio) on

Očitno pa se Tom še vedno ni sprijaznil s tem, da je Katie šla naprej in našla novo ljubezen. "Ker je Katie srečna v novem razmerju, se je Tom znova začel spraševati o svojem ljubezenskem življenju. Tom ni navdušen nad dejstvom, da je Katie srečna z nekom drugim. Tudi sam si želi nove ljubezni, rad bi bil z nekom, s katerim bi si delil življenje. Nekoč je bil prepričan, da je to Katie. Zdaj pa se sprašuje, ali bo sploh še našel pravo ljubezen," je tujim medijem zaupal Tomov prijatelj.

Cruise, sicer star 55 let, pa očitno zadnje čase nima sreče tudi na snemanju. Igralec, ki je znan, da na snemanjih rad sam izvaja akrobacije, se je namreč med snemanjem akcijskega trilerja Misija nemogoče 6 poškodoval. Pri skoku z zgradbe v Londonu je namreč zgrešil polico in si poškodoval nogo.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 24
stajerc3 14.09.2017 15:15:50
Tom če ne boš našel nobene te še vedno čaka Travoltov Johan
Več komentarjev