Tudi na Irskem objavili fotografije gole Kate

Tudi italijanska revija bo objavila fotografije gole vojvodinje Cambriške

Potem ko je francoska revija z objavo fotografij gole Kate dvignila veliko prahu, je vojvodinja Cambriška prejela nov udarec. Fotografije, na katerih se sonči zgoraj brez, je objavila tudi neka irska revija, enako pa se bo verjetno zgodilo v Italiji.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Catherine Middleton

V uradu St. James's Palace so že napovedali tožbo zoper francosko revijo, ki je objavila fotografije zgoraj gole Kate. (Foto: Reuters)

Catherine Middleton in William

Catherine Middleton in William (Foto: Reuters)

Gole fotografije je nazadnje objavila revija Irish Daily Star. Njen urednik Mike O'Kane je za BBC povedal, da so gole fotografije na ogled le na Irskem, ne pa tudi v Severni Irski in drugih britanskih edicijah. ''Vojvodinja se ne razlikuje od drugih zvezdnic, ki bi jih objavili, na primer Rihanne ali Lady Gaga,'' je dejal O'Kane in poudaril, da je objava fotografij sprožila burne odzive le v Veliki Britaniji, ne pa tudi v preostalih delih Evrope. ''Ona ni prihodnja kraljica Irske … Gre za zelo privlačne fotografije,'' je dodal.

Objavo fotografij načrtuje za naslednji teden tudi italijanska rumena revija Chi, ki naj bi temu posvetila celo posebno izdajo na 26 straneh. Urednik Alfonso Signorini je dejal: "Dejstvo, da gre za prestolonaslednika Anglije, naredi članek bolj zanimiv in aktualen, ker pokaže na povsem naraven način vsakdanje življenje zelo slavnega, mladega in modernega zaljubljenega para."

Na objavo fotografij Catherine Middleton so se odzvali tudi v uradu St. James's Palace, ki je palača princa Williama in njegove soproge. Napovedali so tožbo zoper francosko revijo Closer, ki je objavila fotografije gole Kate. V uradu so poudarili, da je objava fotografij "groteskna in da gre za vdor v zasebnost". Na spletni strani revije Closer so sicer že umaknili fotografije razgaljene vojvodinje Cambriške.

Britanski časopis Daily Mail je priznal, da so jim ponudili fotografije, na katerih je Kate zgoraj brez, a so jih zavrnili.

Obe reviji, tako Closer in Chi, pripadata medijski skupini Mondadori, ki je v lasti nekdanjega italijanskega premierja Silvia Berlusconija.

Kate Middleton

Francoska revija Closer je z objavo fotografij gole vojvodinje Cambriške dvignila veliko prahu. (Foto: Reuters)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 64
 
DivineDante 17.09.2012 07:54:21
Manjša žalost ..
Več komentarjev