Uradno je: tudi Scott si je našel mlajšo

Ko je Kourtney Kardashian naredila konec burni zvezi s Scottom Disickom, s katerim imata tri otroke, je Scott to težko sprejel, še posebej ga je udarilo, ko se je Kourtney v javnosti začela kazati s 15 let mlajšim manekenom. A očitno je tudi 34-letni Scott obrnil nov list in tudi sam našel novo ljubezen - 19 letno Sofio Richie, hčerko legendarnega glasbenika Lionela Richieja.

Sofia Richie in Scott Disick

Čeprav se je že nekaj časa šušljalo, da se med 34-letnim Scottom Diciskom in 19-letno Sofio Richie plete več kot prijateljstvo, sta do zdaj to zanikala. (Foto: Backgrid)

34-letni Scott Disick, nekdanji partner 38-letne Kourtney Kardashian, s katero imata tri otroke in sta se za ohranitev burne zveze dolgo trudila, je očitno obrnil nov list. Po tem, ko se Kourtney že nekaj mesecev javno videva z mladim manekenom, je tudi sam potrdil, kar se je šušljalo že nekaj časa – da je v zvezi z 19-letno Sofio Richie, hčerko legendarnega glasbenika Lionela Richieja

Čeprav sta se družila že nekaj časa, naj bi uradno postala par na newyorškem tednu mode. Sicer so se že pred časom pojavile govorice o tem, da se med njima plete več, kot le prijateljstvo, sta to še pred kratkim ostro zanikala. A zdaj sta se očitno odločila narediti konec skrivalnicam. Svojo svežo ljubezen ponosno razkazujeta, tako so ju zdaj ujeli med izkazovanjem nežnosti na Floridi.

A post shared by North West (@norisblackbook) on

A post shared by PettyClub (@the_pettyclub) on

"Neločljiva sta. Vsak dan preživita skupaj. Sofia je zatreskana. Očitno je, da ji je Scott vzornik. V njegovi bližini se nenehno hihita," je za People povedal vir. "Neprestano flirtata. Scott skrbi zanjo, ji vse plačuje, odpira vrata, in je popoln kavalir," je dodal.

A vsi novice o zvezi niso veseli. "Zelo je čudno. Ne samo razlika v letih, temveč predvsem to, da je bila Sofia družinska prijateljica Kardashianovih, zelo si je bila blizu s Kendall in Kylie Jenner," je pojasnil vir.

Sofia je sicer lani poleti kratek čas bila v zvezi z Justinom Bieberjem – s slavnim kanadskim pop zveznikom pa se je kratek čas videvala tudi Kourtney.

Res pa je, da to za družino Kardashian ni nič pretresljivo novega, ter da tudi Kourtney uživa v družbi 15-let mlajšega žrebca, manekena Younesa Bendjime.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
mb6 25.09.2017 10:07:29
Razlika v letih načeloma ni nikakršen problem, dokler sta oba partnerja vsaj približno odrasla. Tole je pa še otrok.
Več komentarjev