V osupljivi poročni obleki je bila videti kot princesa

Manekenka Miranda Kerr, ki se je maja poročila s 26-letnim ustanoviteljem Snapchata Evanom Spiegelom, je vendarle objavila fotografije poročne obleke. In bilo je vredno čakati. Nevesta, ki je navdih za obleko našla v legendarni poročni obleki hollywoodske ikone Grace Kelly, je bila videti kot iz pravljice. Še ena poročna obleka, ki se bo zapisala v zgodovino.

34-letna manekenka Miranda Kerr se je maja letos poročila s 26-letnim ustanoviteljem Snapchata Evanom Spiegelom. Zdaj pa je oboževalce razveselila s težko pričakovanimi fotografijami svoje poročne obleke. In ni prav nobeno presenečenje – videti je bila prečudovito, kot iz pravljice.

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Par se je poročil na vrtu svojega doma v kalifornijskem Brentwoodu, povabila pa sta le najbližje sorodnike in prijatelje. Svatov je bilo manj kot 50, med njim pa seveda tudi Mirandin šestletni sinček Flynn, ki ga ima z igralcem Orlandom Bloomom.

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Fotografije je objavila revija Vogue.

Lepotica je nosila klasično poročno obleko z dolgimi rokavi, ki jo je posebej zanjo oblikovala umetniška vodja znamke Dior Maria Grazia Chiuri in z biseri okašen naglavni okras, ki ga je oblikoval klobučar Stephen Jones.

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Revija Vogue je objavila tudi posnetek iz ene izmed pomerjanj poročne obleke.

V posnetku je Miranda povedala, da je njen poročni videz navdihnila hollywoodska ikona Grace Kelly. Kellyjeva se je s princem Rainierjem poročila leta 1956 v Monaku. Njena obleka je ena najbolj znanih poročnih oblek vseh časov.

Grace Kelly

Grace Kelly, ameriška filmska igralka in monaška princesa, se je leta 1956 poročila z monaškim princem Rainierjem. Mediji so poroko označili za "poroko stoletja". (Foto: AP)

Grace Kelly

Poročna obleka Grace Kelly je ena najbolj znanih poročnih oblek vseh časov. (Foto: AP)

Manekenka je povedala, da sta njena mati in babica jokali, ko sta videli poročno obleko. "Ne bi si mogla predstavljati lepše poročne obleke," je še dejala manekenka. Tudi mi ne.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
 
Kuragažura 17.07.2017 21:47:06
Pa kaj ste navalili na to belo? Naj nosi kar hoče. Magari 14x.
Več komentarjev