Vampirska romanca: za božič vsak po svoje, poroka v zraku?

Kot vemo, je Kristen Stewart prevarala fanta in soigralca v vampirski sagi Somrak Roberta Pattinsona. Par menda ne načrtuje skupnega božiča, so se pa tabloidi že na veliko razpisali o njuni načrtovani poroki in celo otrocih. Kaj je res?

Robert Pattinson in Kristen Stewart - 1

Bosta Kristen in Robert svojo ljubezen kmalu tudi zapečatila s poroko? (Foto: Reuters)

Kristin Stewart in Robert Pattinson sta letošnji zahvalni dan praznovala pri njegovih starših, a se menda njegova družina ni "najlepše" obnašala do nje. Prav to naj bi bil tudi razlog, da par ne bo skupaj za božič.

Robert Pattinson in Kristen Stewart

Tabloidi pišejo marsikaj, kaj je res, vesta samo igralca sama. (Foto: X17ONLINE.COM)

A ne glede na negativna čustva, ki jih do "prešuštniške" igralke čuti njegova družina, vmes sta se namreč pobotala, par očitno načrtuje poroko. A ne kar kakršno koli, temveč v filmskem stilu tako kot v enem od filmov Somrak.

Govori se pravzaprav marsikaj, saj je ona za revijo OK! izjavila, da bi se rada poročila "nekje na toplem, v tropskih krajih, kjer bi se sprehodila po plaži bosa in v preprosti obleki". On naj bi po navedbah te revije skreiral poročna prstana, ena od teorij je tudi, da naj bi si ona želela podobno poročno obleko, kot jo je nosila v filmu.

In to še ni vse, določeni "viri" namreč tudi trdijo, da že vedo, kje naj bi preživela poročno potovanje, saj naj bi to bila Kanada, najzanimivejša od teh navedb pa je teorija, da si pred poroko želita imeti otroke in se šele nato poročiti.

Morda je to za 26-letnika in 22-letnico vseeno nekoliko preveč in prezgodaj? Bomo videli ...

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
Belieber and Twilighter 20.12.2012 20:48:04
TO PA SPLOH NI RES!! ..KRISTEN JE PA POVEDALA DA JE ZA TO ŠE PREMLADA IN DA NE BI RADA NOSILA TAKE OBLEKE KOT V FILMU ... PA NI RES DA BOSTA KR MELA TAKO POROKO KOT V FILMU ! SAM DA MAJO MEDIJI ZA PISAT ...DRGAČ PA KRIS PA ROB STA NAJLEPŠI PAR <3 <3 <3 <3 <3
Več komentarjev