'Veste, kaj? Rabim Kardashianove!'

Jennifer Lawrence je pojasnila, da se je za snemanje psihološkega trilerja Mother! odločila, ker so jo pritegnile "nore, ogromne in biblične ideje", ki jih je imel režiser, še preden je sploh prebrala scenarij. Pojasnila pa je tudi, da se je z igranjem srhljive vloge soočala na precej nenavaden način. Med odmori se je zatekla v šotor, polepljen s fotografijami sester Kardashian, v njem pa so ves čas predvajali njihovo resničnostno serijo.

Fotogalerija (8)

  • Jennifer Lawrence - 1
  • Jennifer Lawrence - 2
  • Jennifer Lawrence - 3
  • Jennifer Lawrence - 4
  • Jennifer Lawrence - 5
  • Jennifer Lawrence - 6
  • Jennifer Lawrence - 7
  • Jennifer Lawrence - 8

Igralka Jennifer Lawrence je svoj novi film Mother! po Benetkah in Londonu zdaj predstavila še na mednarodnem filmskem festivalu v Torontu. Ker je film, ki ga je režiral njen partner Darren Aronofsky, psihološkli triler, je pojasnila, zakaj se je odločila, da sodeluje pri tako temačnem filmu ter kako se je spopadala s svojo srhljivo vlogo.

Vlogo je sprejela, ker jo je režiser (s katerim takrat še nista bila v zvezi) prepričal s svojimi idejami: "Preden sem prebrala scenarij, ko mi je samo predstavljal ideje, ki so plavale v njegovih mislih, so bile tako nore, ogromne, biblične. Nikoli še nisem slišala česa podobnega," je povedala 27-letnica.

Jennifer Lawrence in Darren Aronofsky

Film je romantično povezal Jennifer Lawrence in režiserja Darrena Aronofskyja. (Foto: AP)

Pojasnila pa je tudi, da se je srhljivo vlogo, ki jo igra v filmu, spopadala tako, da je med premori med snemanjem mentalno pobegnila. In kako najlažje dati možgane na pašo? Gledala je oddaje V koraku z družino Kardashian. Na setu snemanja je namreč imela postavljen "Kardashian šotor", v katerem je imela fotografije slavnih sester, na televiziji pa so se nenehno predvajale epizode njihove resničnostne serije.

"Na določeni točki snemanja filma je postalo tako zelo temačno, da sem si rekla: Veste, kaj? Rabim Kardashianove!," je povedala. "Za tole bom poklicala Kardashianove na pomoč," se je šalila.

"Kardashianovim z veseljem vsak dan posvetim uro svojega življenja," je še sklenila. 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
 
trumpipumpi 15.09.2017 22:48:41
rabi ona enga mladga črnca
Več komentarjev