VIDEO: Je to najbolj zaljubljen zvezdniški par? Chrissy Teigen in John Legend v vročem posnetku

Na praznik ljubezni je Chrissy Teigen možu Johnu Legendu zapela ljubezensko serenado, pri tem pa poskrbela za precejšen dvig temperature, saj v posnetku zamenja veliko drznih oprav. Par je sicer znan po javnem razkazovanju nežnosti, predvsem pa po svojevrstnem smislu za humor, zaradi česar sta postala eden izmed najljubših hollywoodskih parov.

Čeprav je LOVE Magazine bolj znan po tem, da v ospredje svojih videev postavlja razgaljene zvezdnice, je tokrat, na praznik ljubezni, naredil izjemo in v središče postavil enega izmed najbolj zaljubljenih zvezdniških parov Chrissy Teigen in Johna Legenda.

Seveda pa je zapeljiva Chrissy poskrbela tudi za precejšen dvig temperature, saj je ljubezensko serenado svojemu možu zapela v precej razgaljeni različici.

Chrissy, ki v posnetku zamenja mnogo drznih oprav, je zapela moževo pesem Ordinary People, ki je prejela tudi grammyja. Najprej so ji predlagali, da posname karaoke verzijo pesmi svojega moža, Chrissy pa je sama predlagala, da v posnetku nastopi tudi on, da mu bo lahko pela.

Par je sicer znan po javnem razkazovanju nežnosti, predvsem pa po svojem zabavnem medsebojnem odnosu, saj se pogosto ljubeznivo zbadata in nasploh ves čas smejita. Kamor prideta, izžarevata ljubezen, nič drugače ni bilo tudi na podelitvi nagrad grammy, kjer sta že na rdeči preprogi zapeljivo plesala.

Po koncu uradnega dela pa je Chrissy na družbenih omrežjih delila dogajanje, ki se je odvijalo doma.

Ker je popila nekoliko preveč, ji je moral John pomagati sneti drag nakit, Chrissy pa ga je vprašala, ali je jezen nanjo, ker je popila preveč. "Zakaj bi bil jezen nate, popolna si," ji je sladko odgovoril.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
 
fosho 14.02.2017 19:22:05
Men sta ta dva vedno bolj všeč! Chrissy je neverjetna faca, njuna zveza pa tud en tak relationship goal. Super sta! Aja, praznujemo pa vsi tisti, ki verjamemo v ljubezen, ne samo američani, tako da hvala za čestitke, akam.
regrat29 14.02.2017 21:03:15
Jz vrjamem v lubezn pa nism praznovala dans, tak da govori za sebe...
fosho 14.02.2017 21:13:04
Škoda, je fajn. Ampak vsak, kakor mu paše, na tak lep dan se pa res ne bomo kregali :)
nedovoljeniznaki 14.02.2017 22:28:03
Hmm... vsak ma svoj okus! Meni osebno sta ta dva neverjetno antipatična! "Uibr"!
Več komentarjev