VIDEO: 'Nekje se Hugh Grant (zaradi nje) absolutno do konca brca v rit!'

52-letna mamica Elizabeth Hurley spet razveseljuje svojih skoraj 800 tisoč sledilcev na Instagramu, kjer jim je nedavno ponudila kratek videoposnetek v škrlatno-rožnatem bikiniju s poletno latino glasbo in pa posnetek v "zimsko beli" oprijeti obleki. Navdušenih nad njeno lepoto je več kot 420 tisoč oboževalcev.

Happy Sunday �de18�de18�de18 @elizabethhurleybeach #Islabikini

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

"Nekje se Hugh Grant absolutno do konca brca v rit!" je verjetno najboljši komentar, ki ga je kdo napisal na zgornji videoposnetek, na katerem sproščeno po plaži v bikiniju poplesuje 52-letna igralka Elizabeth Hurley. Dejstvo je namreč, da je nekoč hodila z britanskim igralcem, dokler je on ni "prevaral" z ulično prostitutko Divine Brown, ki mu je kar v avtu nudila oralne usluge.

Hurleyjeva poleg vrhunske postave in očitno dobrih genov, neverjetno dobro kljubuje letom, saj deluje vsaj 15 že že ne 20 let mlajša, kot je v resnici. Bolj zimskim dnem primeren pa je kratek posnetek Liz v beli oprijeti obleki, ki jo je poimenovala za "snežno belo".

Njen Instagram spremlja skoraj 800 tisoč ljudi, omenjena posnetka pa je "všečkalo" več kot 420 tisoč oboževalcev njene brezčasne lepote.

Ste med njimi?

 

Winter white �de18

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 21
PegySue* 13.01.2018 11:15:17
Če bi bila stara 40 let,bi rekla,da za ta leta zgleda več,kot odlično.Pri 52-ih je s svojim izgledom čisti presežek. Čudovita je!
Več komentarjev