VIDEO: Presenečenje na koncertu pevke Adele – zaroka na odru

Uspešna in priljubljena britanska pevka Adele je trenutno na avstralski turneji. Pevka, ki za svoje oboževalce naredi veliko, pa je tokrat nevede pomagala tudi pri romantični zaroki, ki se je zgodila kar sredi njenega koncerta.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Našli ste svojo sorodno dušo, sedaj pa ste se odločili za naslednji pomemben korak – zaroko ... in vsak si želi narediti ta trenutek popoln. Nekateri svojo izbranko odpeljejo na njun poseben in romantični kraj, nekateri to naredijo v krogu družine, nekateri pa se odločijo, da bodo veliko vprašanje zastavili kar na koncertu.

Tako je storil tudi neki avstralski par. Skupaj sta se odpravila na koncert priljubljene britanske pevke Adele in imela veliko srečo, da ju je pevka povabila kar na oder. Takrat pa je eden od para pokleknil na koleno in svojega ljubljenega vprašal, ali bi se poročil z njim. To pa je bilo veliko presenečenje tudi za pevko, ki je navdušeno vzkliknila, da tudi ona ni vedela za dotični načrt.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 18
 
SEJBOBOL 20.03.2017 22:11:24
Če bi prej vedu da je govora o 2xpdr ne bi niti odpru članka .....
Več komentarjev