VIDEO: Smola Kate Upton ali ko te 'zgoraj brez' zalije karibski val

Da se ti med fotografiranjem lahko zgodi marsikaj, je lahko okusila tudi Kate Upton, ko je v karibskem raju, na Arubi, pozirala zgoraj brez. A vse v redu, dokler je ni dobesedno "odplaknil" velikanski val ...

 

Da mora biti 25-letna Kate Upton pripravljena na vse, se je lahko prepričala na najnovejši fotoseansi za revijo Sports Illustrated. Ko je prsata blondinka na karibskem otoku Aruba nastavljala fotografskim objektivom, so jo ujele tudi kamere, najbrž pa si ni predstavljala, da  bo vmes tudi dobesedno zaplavala.

Na spletu se je zdaj pojavil posnetek iz lanskega oktobra, ko jo je ob obali zadel velik val, da je izgubila ravnotežje, ko je stala na kamnih, kjer je pozirala. Ujeti oz. zadržati je ni mogel niti eden od članov ekipe, na srečo, pa je manjšo nesrečo preživela brez poškodb.

"Ko je prišel naslednji val, mi sprva ni izgledal tako velik, a je očitno na ravno pravi način zadel ob skale. Krilo se je zmočilo in me potegnilo dol," je lepotička komentirala dokaj smešen posnetek. Kate je sicer na Instagramu objavila seksi fotografijo na kateri si zgolj z roko zakriva prsi in se zahvalila, da je lahko del "bikini" izdaje revije Sports Illustrated za letošnje leto.

Oglejte si posnetek njene "morske nesreče"!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 28
fruc ek 15.02.2018 15:39:09
Me je kar zažejalo :)
Več komentarjev