VIDEO: Tako vzhičena, da sta svojo romanco proslavila kar s torto

Po tem, ko so pri poljubljanju ujeli 34-letnega Scotta Disicka in 19-letno Sofio Richie, sta zdaj tudi sama uradno oznanila svojo zvezo. Na Instagramu sta objavila zaljubljeni fotografiji, v krogu prijateljev pa sta začetek zveze proslavila kar s torto in vročim poljubom, ki so ga ujele kamere, posnetek pa je zakrožil po spletu.

34-letni Scott Disick in 19-letna Sofia Richie sta zvezo potrdila tudi tam, kjer danes to največ šteje – na Instagramu. Med oddihom v Miamiju je najprej Scott na svojem profilu objavil prikupno fotografijo, na kateri se stiska k Sofii, 19-letnica pa je le malo kasneje je delila podobno fotografijo, na kateri sta pozirala objeta.

A post shared by CODEDBLOG�dca7 (@codedblog) on

Kasneje pa sta v družbi prijateljev uradno oznanitev zveze proslavila kar s torto, na kateri je pisalo "Čestitke, Scott in Sofia!", vse skupaj pa začinila s strastnim poljubom, ki so ga na kamere svojih telefonov ujeli prijatelji in ga delili s svetom.

A post shared by North West (@norisblackbook) on

Njuni prijatelji pravijo, da sta neločljiva in da vsak dan preživita skupaj. Že maja so ju ujeli med uživanjem na luksuzni jahti v francoskem Cannesu in od takrat so bile govorice o njuni romanci vse glasnejše, a sta jih glasno zavračala. Še konec maja je 19-letnica tvitnila: "Samo da veste, s Scottom sva samo prijatelja". Očitno se je prijateljstvo razvilo v ljubezen, zaljubljeni parček pa se je končno odločil to ponosno in pompozno deliti s svetom. 

Scott ima sicer iz dolgoletne zveze s Kourtney Kardshian tri otroke, sedemletnega Masona, petletno Penelope in dveletnega Reigna.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
CAFFEespresso 26.09.2017 11:49:16
Meni ona ni všeč.
Več komentarjev