Oglasno sporočilo

Vsi razlogi za obisk smučišča Kanin

Resnično ugodna smuka na povezanih smučiščih Kanin in Sella Nevea za vse obiskovalce, ki bodo nočili v kateri od partnerskih namestitev smučišča Kanin.

Čudovita Dolina Soče je oživela tudi v zimskem času, na kar je seveda ključno vplivala prav ponovna otvoritev smučišča Kanin. Najvišje slovensko smučišče je znano po izrednih lepotah visokogorske narave, katera ponuja fantastičen ambient in čudovite panorame. Od tu na dlani ležijo Julijci z najvišjim Triglavom. Pogled na morje s smučišča je izredna redkost v svetovnem merilu in prav s smučišča Kanin lahko obiskovalci opazujete, kako se v daljavi zlato lesketa Tržaški zaliv. Z daljnogledom lahko razločite tudi večje ladje, vidite Benetke, itd. V teh krajih narava resnično ni skoparila z naravnimi lepotami!

Kanin - 4

Po povezanih smučiščih Kanin in Sella Nevea lahko smučate in deskate z enotno smučarko vozovnico. Foto: Andraž Krpič

8. Februarja se je smučišče Kanin povezalo z italijanskim smučiščem Sella Nevea (katerega staro slovensko ime je Na Žlebeh) in tako ponovno postalo edino mednarodno smučišče v Sloveniji. S povezavo se je na obeh straneh občutno povečala kilometrina prog, zato se tu lahko do sitega nasmučate in nadeskate tako na prisojnih, kot tudi na nekoliko bolj senčnih terenih, ki ohranjajo kvalitetno smuko pozneje v dnevu. Po obeh smučiščih je mogoče smučati z enotno eno ali več dnevno smučarsko karto.

Kanin - 3

Super ugodnosti za smučarje in deskarje, ki nočijo v partnerskih nastanitvah smučišča Kanin. Foto: Luka Černuta

Resnično ugodna smuka na Kaninu. Vsem obiskovalcem, ki želite obiskati Kanin za več kot le en dan in iščete možnosti nočitve, toplo priporočamo, da si ogledate ponudbe partnerskih namestitev Kanina. V letošnji sezoni se je kar nekaj prijaznih ponudnikov prenočišč Zgornjega Posočja odločilo za sodelovanje z na novo odprtim smučiščem. Poleg tega, da v teh krajih še vedno veljajo izven sezonske cene nočitev vam prav partnerske namestitve smučišča ponujajo posebne kupone za do 25% znižano ceno smučarskih kart. Naj še omenimo, da imajo vsi otroci do 10. leta starosti smuko na Kaninu in v Selli Nevei povsem brezplačno. Za kar največje udobje smučarjev in deskarjev je v Bovcu organiziran brezplačni Ski-bus. Po ustaljenem urniku vas bo v več kot mnogih primerih pripeljal prav do vrat vaše nastanitve ali vsaj do postaje v njeni neposredni bližini.

Kanin razvaja! Po osvežujoči jutranji smuki se smučarji in deskarji običajno odločajo za okusen topel obrok v Restavraciji Prestreljenik, ki je najvišje ležeča restavracija v Sloveniji. Prijaznemu osebju je udobje obiskovalcev prva skrb. Toplo zavetje s fantastičnimi razgledi dopolnjuje pestra in okusna ponudba raznovrstnih jedi in pijač po zelo dostopnih cenah. Sem pripeljite tudi najmlajše. Poleg posebnega otroškega menija je v restavraciji stalni otroški kotiček, kjer ob koncih tedna, med počitnicami in prazniki potekajo brezplačne ustvarjalne delavnice, nad katerimi so otroci navdušeni. Prijazne varuške skrbijo, da se kreativna energija malih nadebudnežev usmeri v zanimive manjše projekte, starši pa si lahko v tem času privoščite nekaj trenutkov oddiha.

Kanin - 1

Prijetno druženje in oddih na plaži najvišje ležečega bara v Sloveniji. Foto: Danijel Žagar

Nadvse prijeten oddih z razigranim ambientom ponuja tudi snežna plaža najvišje ležečega slovenskega bara - Ski Bum Bar. Obiskovalci Ski Bum Bara so nad ponudbo navdušeni. Ob zvokih dobre glasbe in s pogledom na Jadransko morje in Triglav je nemalo tistih, ki se zleknejo v ležalnik in preprosto uživajo življenje. Nasmejani obrazi osebja in gostov pričarajo ozračje, kjer se človek enostavno želi zadržati še malo dlje. Tako prijetno vzdušje na visokogorski plaži redno dopolnjujeta tematska animacija in posebne gostinske akcijske ugodnosti.

Dobrodošli seveda tudi vsi nesmučarji, ki bi se radi povzpeli na več kot 2202 metrov nad morjem in si pričarali drugačen čudovit dan. Povratne gondolske vozovnice so na prodajnem mestu v Bovcu na voljo tudi za vas.

Zaradi čudovitih lastnosti našega najvišjega smučišča se obiskanost iz dneva v dan veča. Sončni Kanin je pač treba doživeti.

Več informacij na www.kanin.si in www.bovec.si.

Kanin - 2

Fantastični razgledi na morje, kar je za smučišča posebnost v svetovnem merilu. Foto: David Štulc Zornik

Vabljeni!

Naročnik oglasa je SONČNI KANIN

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: