Z dekletom na koncertu svoje bivše žene

49-letni Marc Anthony, ki je bil 10 let poročen z Jennifer Lopez, je srečno zaljubljen. Njegovo srce je pred meseci osvojila italijanska manekenka Raffaella Modugno, ki jo je zvezdnik peljal v Las Vegasu na koncert svoje bivše J.Lo. Mlada lepotica pa ni bila skopa s komentarji o Jenny iz Bronxa.

Marc Anthony in njegovo dekle Raffaella Modugno sta se odpravila na enega od romantičnih zmenkov. Za lokacijo pa sta izbrala Las Vegas, natančneje koncert Marcove nekdanje žene Jennifer Lopez.

29-letna italijanska manekenka Raffaella je s svojimi sledilci na Instagramu delila utrinke koncerta, pod video pa je o Jennifer zapisala: ''V živo je še lepša,'' ter dodala, da je bila navdušena nad njenim nastopom in da je J.Lo kraljica. S temi besedami je do Marcove nekdanje žene pokazala občudovanje in spoštovanje.

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony) on

Kasneje je objavila tudi fotografijo, na kateri v prostoru VIP sedi ob svojem izvoljencu Marcu, pridružili pa se jima tudi njuni prijatelji. Marc pa je imel še en razlog, da se je mudil v mestu greha. Tudi sam je namreč imel nastop.

To pa ni prvič, da je 49-letni Marc svoje dekle pripeljal na koncert svoje nekdanje žene Jennifer. V preteklosti je to storil tudi že z nekdanjo partnerico Shannon de Lima.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev