Zapeljive obline vroče Demi

Vroče temperature na plan privabijo številne zvezdnice, ki rade razgalijo svoja telesa. 25-letna Demi Lovato je tokrat pozirala v enodelnih kopalkah, nad seksi fotografijami pa so bili seveda navdušeni predvsem moški.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi Lovato, ki je najprej burila domišljijo v enodelnih kopalkah s češnjami, se je tokrat odločila za enodelne kopalke s potiskom ananasa. Zvezdnica je objavila tri fotografije, največ pozornosti pa je pritegnila s tisto, na kateri je še bolj poudarila zadnjico. Z zapeljivimi oblinami je pritegnila veliko pozornosti, saj je fotografija v manj kot 20 urah presegla dva milijona všečkov.

Ni skrivnost, da je 25-letnica že od nekdaj precej nesamozavestna. V preteklosti je imela tudi težave z motnjami hranjenja. Pred kratkim je dejala, da se trudi sprejeti svoje telo z vsemi napakami. ''Odločila sem se, da v tem letu ne bom več perfekcionistka in ne bom več kritična do sebe.''

Pri tej odločitvi jo seveda podpirajo njeni oboževalci, ki menijo, da je zvezdnica čudovita, prav takšna, kot je, in da na sebi ne potrebuje ničesar spreminjati.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi trenutno navdušuje v glasbenih vodah. Skupaj z Luisom Fonsijem sta zakuhala pesem Échame La Culpa, ki je postala prava uspešnica. Videospot za omenjeno pesem je v komaj osmih tednih presegel 500 milijonov ogledov na YouTubu, število pa še vedno hitro narašča.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
 
neosnaplanetu 14.01.2018 10:04:01
Vse nekaj tetovirano, z mejkapom, pozira, napenja rit.. potem bo pa spet koga obtozila spolnega nadlegovanja, ko se jo bo lotil.. pa razumi, kdor more..?!
annodomini 14.01.2018 11:48:20
Ja, pa ne vidiš, da je črno oblečena, torej protestira...;)))
Več komentarjev