Zapeljivec navdušil z romantično gesto

33-letni Turški lepotec Burak Özçivit, ki je z vlogo v seriji Moja boš prevzel ženske po vsem svetu, bo letos zablesetel tudi na velikem platnu. A vloge za film ni sprejel takoj, temveč je postavil prav poseben pogoj, zaradi katerega ga boste še bolj vzljubili.

Burak Özçivit

33-letni nekdanji maneken in igralec Burak Özçivit je z vlogo v seriji Moja boš osvojil srca žensk po vsem svetu. (Foto: POP TV)

Turški zapeljivec je leto začel v velikem stilu! 33-letni Burak Özçivit, nekdanji maneken in igralec, ki je kot postavni inženir Kemal v seriji Moja boš (Kara Sevda) osvojil ženske po vsem svetu, bo letos zablestel tudi na velikem platnu. 

Dvojne epizode serije Moja boš lahko odslej spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri na POP TV.

A vloge ni sprejel kar takoj, temveč je postavil prav poseben pogoj: zahteval je, da ob njem igra njegova žena Fahriye Evcen.

Očitno zaljubljeni par ne more drug brez drugega. Tudi spoznala sta se na snemanju serije, v kateri sta igrala osrednjo vlogo zaljubljenega para, junija pa sta se poročila na prečudoviti slovesnosti v Carigradu

Zamujene epizode si poglejte na VOYO.

Čeprav so tabloidi namigovali, da naj bi vlogo njegove filmske simpatije dobila druga igralka, je Burak postavil pogoj, da mora to biti njegova žena. Za televizijsko simpatijo ne želi nikogar drugega kot svojo pravo ljubezen, ženo. "Ničesar brez nje," pravi romantik, ki ga njegovi ženi zavida marsikatera pripadnica nežnejšega spola.

Novica še ni uradno potrjena, a oboževalci so že zdaj vzhičeni, da bodo priljubljeni par lahko občudovali tudi na televiziji. Vi pa lahko zaenkrat občudujete Buraka v seriji Moja boš, kjer mu družbo dela 25-letna lepotica Neslihan Atagül Doğulu. In tudi mi imamo za oboževalce dobro novico: dvojne epizode serije lahko po novem gledate prav vsak delavnik, torej od ponedeljka do petka ob 20. uri. In če kakšno zamudite, ne skrbite, vse zamujene epizode vas čakajo na VOYO. 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 25
Lilulilu 26.01.2018 20:34:34
zelo je karazmaticen
Več komentarjev