Zapeta do vratu, ampak še vedno osupljiva

Zvezdniško življenje ni samo blišč in lenarjenje, ampak tudi trdo delo. In tega se dobro zaveda tudi Jennifer Lopez, ki se je že vrnila na delo. Tokrat v elegantnih oblačilih in neustavljivo privlačna.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer Lopez je z oboževalci na Instagramu delila fotografije iz zakulisja priprav na drugo sezono plesnega šova World Of Dance. 48-letna zvezdnica dobro zna poudariti svoje atribute. Tokrat je blestela v oblačilih Gucci, za njeno celostno podobo pa je poskrbela ekipa strokovnjakov, ki je ustvarila popolno kombinacijo elegance. Za njen popolni mejkap je poskrbel vizažist Scott Barnes, pričesko ji je oblikoval Chris Appleton, pri izbiri oblačil pa sta ji pomagala stilista Rob Zangardi in Mariel Haenn.

Zvezdnica je pod objavljene fotografije dobila ogromno komplimentov, da je čudovita. ''Popolna, osupljiva, sijajna ...'' je samo nekaj pridevnikov, s katerimi so jo opisali njeni sledilci na Instagramu.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pevka v tekmovalno plesnem šovu World Of Dance ni le glavna producentka, ampak zaseda tudi mesto sodnice. Za sodniško mizo ji družbo delala še glasbenik Ne-Yo in profesionalni plesalec Derek Hough. Voditeljica šova bo tudi v drugi sezoni plesalka in igralka Jenna Dewan Tatum.

Ne pozabite, da bomo že to pomlad lahko spremljali pravi boj na plesnem parketu, saj na naše televizijske zaslone prihaja druga sezona plesnega šova Zvezde plešejo.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
SonyGirl 15.01.2018 12:02:09
K pinata
Več komentarjev