Zaradi hčerke neprespana in z ogromnimi podočnjaki

Victoria Beckham je priznala, da je biti mati, obenem pa še uspešna poslovna ženska, izredno težko. Kljub temu pa ne izključuje še enega otroka, čeprav je s statusom quo čisto zadovoljna.

Victoria Beckham

Vedno do potankosti urejeno in brezhibno naličeno Victorio so tokrat kazili temni podočnjaki. (Foto: jlpagency.com)

Nekdanja spajsica, zdaj pa modna oblikovalka Victoria Beckham je bila ob nedavni predstavitvi svoje najnovejše kolekcije oblačil deležna veliko kritik na račun svojega videza. Vedno do potankosti urejeno in brezhibno naličeno ženo Davida Beckhama so namreč tokrat kazili ogromni podočnjaki.

"Sem kot vsaka mati, ki dela in ima veliko otrok. Težko je. Če ljudje govorijo, da sem nesrečna, naj, a v resnici nisem. Imam pa zelo veliko obveznosti. Ne bom lagala. Sem zelo utrujena, a obenem tudi zelo srečna s svojim življenjem,'' se je na negativne komentarje odzvala mati treh sinov in sedem mesecev stare hčerkice.

Beckhamovi živijo v Los Angelesu, Victoriina pisarna pa je v Londonu, veliko poslovnih strank pa ima tudi v New Yorku. Ker je LA osem ur za Londonom in tri ure za New Yorkom, je oblikovalka pogosto delala ponoči.

"Ne spim veliko, tudi zaradi Harper, ki se pogosto zbuja. Z njo sem pokonci tako kot vse druge matere in to si tudi želim. Nimam ekipe ljudi, ki bi te stvari počela namesto mene. Sem delovna mati. V bistvu je bilo noro. Imela sem Harper, ob tem pa delala še na svoji kolekciji. Utrujena sem. Ne moreš vedno blesteti. Pogosto sem  s svojo ekipo o oblekah govorila po skypu, oblečena v domačo haljo,'' je dejala Victoria in dodala, da je kmalu po rojstvu delala sedem dni v tednu in da je bila preveč zaposlena, da bi telovadila. "Ko bo enkrat Harper spala vso noč, bom poskušala znova priti v formo. Prav želim si že stopiti na tekalni trak in več časa posvetiti jogi.''

Kljub vsem težavam, ki jih s sabo prinaša materinstvo, pa Beckhamova ne izključuje še ene nosečnosti, čeprav je – kot pravi – s statusom quo čisto zadovoljna.

Victoria Beckham s hčerko

Malčica se ponoči pogosto zbuja. (Foto: Facebook)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
Fairy32 21.02.2012 16:03:22
Je skoraj nisem prepoznala,zaradi teh OGROMNIH podocnjakov.......
Več komentarjev