'Zdaj si še lepša'

Ko je s čustvenim zapisom Khloe Kardashian vendarle razkrila nosečnost, se ji je poklonil tudi njen izbranec. "Presrečen sem, da sva na tem potovanju skupaj, in da sva ustvarila angela. Neizmerno te ljubim in vem, da najin mali angel čuti ljubezen, ki jo deliva, in bo vedel, da ga imata mamica in očka brezpogojno rada za vse večne čase," je med drugim zapisal 26-letni Tristan Thompson.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Ko je s čustvenim zapisom včeraj Khloe Kardashian vendarle razkrila nosečnost, se ji je z ganljivim zapisom poklonil tudi njen izbranec, 26-letni košarkar Tristan Thompson, ter še sam povedal, kako zelo vzhičen je.

"Moja ljubezen, hvala ti, da si mi dovolila, da sem del tvojega potovanja, in da si mi dovolila, da s tabo delim te trenutke – do bom vedno zelo cenil," je zapisal pod fotografijo, ki jo je objavila Khloe, in dodal: "Zdaj si še lepša."

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Nato je dodal še en komentar in se v njem spomnil na njuno prvo srečanje. "Moja ljubezen, hvala, da sem lahko nekega dne v tistem hotelu v Bel Airu vstopil v tvoje življenje. To je bil eden izmed najboljših trenutkov v mojem življenju. Presrečen sem, da sva na tem potovanju skupaj, in da sva ustvarila angela," je zapisal.

Dodal je, da se vsak dan zahvali bogu, da ju je zbližal. "Neizmerno te ljubim in vem, da najin mali angel čuti ljubezen, ki jo deliva, in bo vedel, da ga imata mamica in očka brezpogojno rada za vse večne čase," je še dodal.

Na koncu se je zahvalil še košarkarju Brandonu Jenningsu, saj gredo prav njemu zasluge, da sta se zaljubljenca sploh spoznala. "Hvala, da si združil Kralja in Kraljico," je sklenil.

Khloe je po mesecih skrivanj nosečniškega trebuščka in vse glasnejših govoricah vendarle razkrila nosečnost in se v ganljivem sporočilu zahvalila Tristanu za ljubezen in podporo.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
draghci 22.12.2017 15:13:41
Kremplji od hudiča.
Več komentarjev