Zvezdnica ji je plačala šolanje

Manekenka Chrissy Teigen, žena pevca Johna Legenda, veliko časa preživi na družbenih omrežjih. Ko je brskala po Twitterju, je opazila, da neko dekle želi končati šolo, a za šolanje nima denarja. In Chrissy se je odločila, da ji bo plačala celotno šolanje.

Chrissy Teigen in John Legend

Chrissy Teigen (Foto: Instagram)

Študij v ZDA zagotovo ni poceni, tako mnogi študenti zaradi tega, ker si ne morejo privoščiti šolnin, prenehajo s študijem. Tako je bilo tudi z nekim mladim dekletom, ki ni mogla dokončati željenega študija. A vseeno je sklenila, da bo poskušala zbrati denar in začela z zbiranjem sredstev. "Vem, da je težko prositi za pomoč, okoli tega je veliko stigme. Toda to je moja velika želja, in ni me sram prositi za pomoč," je zapisala študentka.

Ko je njena zgodba prišla na Twitter, pa jo je opazila tudi manekenka Chrissy Teigen, žena pevca Johna Legenda, in se odločila, da ji bo plačala celotno šolnino: "Vidim, da je to tvoja strast že dolgo ... Veseli me, da ti lahko izpolnim te želje," pa je ob donaciji nekaj več kot pet tisoč evrov zapisala slavna manekenka.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
razvajen123 09.04.2017 21:55:58
svaka čast ,
Več komentarjev