Zvezdnica pustila 900 evrov napitnine

Ameriška komičarka in igralka Amy Schumer je tudi zelo radodarna. O tem so se lahko prepričali natakarji gledališča Richard Rodgers, saj jih je zvezdnica za njihovo delo nagradila s kar 1000 dolarji (878,19 evra) napitnine.

Amy Schumer

Amy Schumer (Foto: AP)

Amy si je s fantom Benom Hanischem in še nekaterimi prijatelji na Broadwayu ogledala muzikal Hamilton. Komičarka je naročila pijačo za družbo, ob tem pa pustila tudi bogato napitnino.

"Naša hišna menedžerka nam je pred predstavo dala naročilo, ki smo ga izpolnili. Med odmorom je k baru pristopil nekdo iz njene družbe še z enim naročilom. Ko je mojemu sodelavcu izročil račun, je rekel: 'Amy se želi prepričati, da boste dobili to'. Moj sodelavec je pogledal na račun in ni vedel, kaj naj reče," je za E! News razkrila Madeleine DeJohn, ki dela v gledališču.

 

And then @amyschumer comes into your work and does something amazing #hamilton #amyschumer

A photo posted by Madeleine DeJohn (@madeleinedejohn) on

Madeleine je povedala še, da so na Hamiltonu postregli že zelo veliko zvezdnikom in dobili zelo lepe napitnine, a nobena ni bila niti približno tako visoka kot Amyjina.

Natakarji so zvezdnici za tako radodarno napitnino zelo hvaležni. "Večina natakarjev je igralcev, vključno z mano. S tem se preživljamo, medtem ko se trudimo uspeti. Amy ve, kako težko je delati v storitveni industriji, ob tem pa skušati uspeti. Ko je pred nekaj meseci prišla v bar in je v našem kozarcu za napitnino pustila 80 dolarjev (70,26 evra), sem pristopila do nje in se ji zahvalila. Dejala mi je: 'Seveda. Bila sem v vaši koži. Razumem. Super ste'. Nikoli nisem naletela na takšno radodarnost," je še razkrila Madeleine.

 

Abhhhhhh #hamilton #bunk

A photo posted by @amyschumer on

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
kiki46 21.03.2016 10:48:10
če imaš letno plačo 10 tisoč evrov napram 10 milijonom evrov (1000 x več), je to isto, kot da bi jaz dal 0,9 evra napitnine. Toliko o vaših senzacionalnih številkah
dadinho10 22.03.2016 12:32:19
seveda, ampak pa ni dolzna pustiti taksno napitnino....ce bi dala 10% od racuna, je to cca 10 dolarjev... ce bi dala 50$ bi bilo cisto ok.... meni se edino zdi nepotrebno hvaliti okrog in vse dajati v javnost, saj na koncu ne ves ali gre za resnicno dobrosrcnost, radodarnost, ali za neki marketinski trik...
Več komentarjev