Zvezdnik je zelo strog očka

Rod Stewart, glasbena legenda, ni sveta zaznamoval samo z glasbo, ampak tudi s svojim zasebnim življenjem. 73-letni zvezdnik pač obožuje ženske, tako ima s petimi ženskami kar osem otrok. Kljub zvezdniškemu življenju pa je po mnenju sedanje žene strog in zaščitniški oče.

73-letni Rod Stewart je koncertni rekorder, ki je leta 1994 uprizoril koncert, ki ga je v Riu de Janeiru obiskalo kar 3,5 milijona ljudi. Rod pa ne podira samo glasbenih rekordov, ampak je neke vrste rekorder tudi med zvezdniškimi očki, kajti glasbenik ima kar osem otrok.

Njegova žena, Penny Lancaster, se je pogovarjala z novinarjem in mu zaupala, da čeprav zvezdnik uživa v svojem razkošnem življenju, je doma zelo tradicionalen, tudi kar se tiče vzgoje: "Sinova, 12-letni Alastair ter 6-letni Aiden, imata sobo, kjer so video igre, toda soba ima ključavnico, in kadar ne ubogata, sobo zaklene in na vrata napiše, zakaj so zaklenjena – na primer, 'nisi ugasnil luči', ali 'nisi bil prijazen do mamice'."

Čeprav sta starejši hčerki že zdavnaj odrasli in šli na svoje Kimberly ima 38, Ruby pa 30, zanju ni nič drugače. "Kadar prideta na obisk s psi, če ne pospravita za njimi, ju čaka presenečenje kar v njunem avtu," še razložila zvezdnikova soproga ter dodala, da Rod želi samo, da njegovi otroci niso razvajeni. Za konec je še pojasnila, da kljub bleščečemu življenju Rod najbolj uživa, ko je doma in obkrožen s svojimi otroki.

Da je zvezdnik strog oče, je pokazal že pred leti, ko ni želel, da hčerka Ruby pozira za znamko spodnjega perila, kajti ni želel, da bi delala v svetu mode. Prav tako je pred leti njegov sin Sean potarnal medijem, da oče ni želel zanj plačati osebnega trenerja.

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
Mejduš 22.01.2018 12:46:20
butasto kot zapori.
Več komentarjev