20-letnik zadel več kot 370 milijonov evrov in pustil službo

Edini dobitnik ameriškega jackpota v vrednosti 451 milijonov dolarjev (približno 375 milijonov evrov) je 20-letnik s Floride. Ob predložitvi zmagovalnega lističa je povedal, da ima z denarjem velike načrte. Službo je že pustil.

Kupi denarja

Pravi, da ima z denarjem velike načrte. (Foto: iStock)

Shane Missler je z zmagovalno kombinacijo zadel četrti največji dobitek v zgodovini te ameriške loterije. Po poročanju BBC News se je odločil za enkratno izplačilo v višini 282 milijonov dolarjev (približno 235 milijonov evrov) namesto izplačevanja celotnega zneska v daljšem časovnem obdobju.

"O. Moj Bog." je zapisal na družbenem omežju Facebook pred tednom dni, ko je bil opravljen žreb. V petek je v spremstvu očeta in odvetnika prinesel zmagovalni listek na sedež državne loterije v Tallahasseeju. "Imam samo 20 let, a upam, da bom lahko s tem denarjem sledil več mojim strastem, pomagal svoji družini, pa tudi naredil kaj dobrega za človeštvo," je dejal.

Zmagovalni listič z vnaprej naključno izbranimi številkami je kupil v trgovini v svojem rojstnem kraju Port Richey. Zmagovalna kombinacija je bila 28, 30, 39, 59, in 70 z dodatno številko 10.

"Če sem se doslej kaj naučil, je to, da so tisti, ki ohranjajo pozitivno miselnost in ostajajo zvesti sami sebi, nagrajeni," je še povedal in dodal: "Veselim se prihodnosti."

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 117
karenpač 14.01.2018 14:46:52
Kar naj ima denar. Mu privoščim. Jaz pa raje ostanem kjer sem. Denar samo pokvari človeka. Pa še ob vse si lahko. Bolje biti reven in imeti prijatelje, kot pa bogat in brez prijateljev.
Več komentarjev