Oglasno sporočilo

Ali lahko zaslužimo na internetu?

Dandanes internet ponuja vse več možnosti, kako na enostaven način priti do dodatnega zaslužka. Mnoge strani obljubljajo hitre zaslužke za manj kot 5 minut dela. Za vas smo preverili, ali to tudi dejansko drži.

Član Marketagent.com lahko postanete s klikom tukaj.

V zadnjih dnevih je mogoče na slovenskih internetnih straneh opaziti intenzivno oglaševanje novega ponudnika spletnih raziskav Marketagent.com. Le ta potencialnim novim članom obljublja neposreden denarni zaslužek v zameno za izpolnjevanje anket. Vendar ali je temu res tako?

Vsi, ki se boste včlanili v Marketagent.com do konca septembra, sodelujete v nagradnem žrebanju za 5 Apple iPad-ov.

internet

Da smo lahko to preverili, se je naš sodelavec prijavil v omenjen spletni panel Marketagent.com. V postopku registracije v panel je bilo potrebno navesti kar nekaj podatkov, zato smo se želeli prepričati, zakaj Marketagent.com potrebuje te podatke ter kako ščiti zasebnost svojih članov. V zelo obširnem odgovoru, ki smo ga prejeli s strani Marketagenta.com, so nam pojasnili, da vse pridobljene podatke potrebujejo za izbiro primernih kandidatov za posamezno raziskavo. Prav tako so nam objasnili ter zagotovili, da jih k ščitenju vaših podatkov zavezuje svetovno združenje raziskovalcev trga ESOMAR. So pa tudi prvi spletni panel v Evropi, ki je prejel ISO 26362 certifikat. Slednji zagotavlja, da upravljalec panela svoje delo opravlja na najvišjem možnem nivoju.

Ker nas je odgovor Marketagenta.com prepričal, smo nadaljevali in zaključili postopek registracije. Po nekaj dneh je naš sodelavec prejel vabilo k prvi raziskavi. Za celotno izpolnjeno anketo mu je bilo obljubljenih 100 točk, kar pretvorjeno v evre pomeni 1 evro. Anketo smo z zanimanjem izpolnili ter ugotovili, da smo jo uspeli izpolniti celo prej kot v vabilu navedenih 10 minutah. Na naš račun so se dejansko zapisale pridobljene točke in naš sodelavec jih je brez večjih težav pretvoril v denar.

Zaključimo torej lahko, da se Marketagent.com drži obljubljenga, zato vam članstvo toplo priporočamo, saj boste na ta način lahko izražali svoja mnenja ter vplivali na razvoj produktov, hkrati pa boste ob tem zaslužili še za jutranjo kavico.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: