FOTO: Justin spet navdušuje, tokrat v družbi svojega prikupnega sinčka

Zaradi svoje sproščene zabavnosti, smisla za humor in seveda privlačnosti je kanadski premier Justin Trudeau pravi ljubljenec spleta in predvsem nežnejšega spola. Zdaj je poskrbel za nov val navdušenja, saj je s sabo v službo vzel svojega triletnega sina in si kljub natrpanemu urniku vzel čas za igranje skrivalnic in lovljenje po hodnikih.

Kanadski premier Justin Trudeau je zaradi svojega sproščenega obnašanja in seveda privlačnega videza že tako zelo priljubljen na spletu in njegove fotografije hitro postanejo viralne, kakor je bilo pred kratkim, ko je vladala prava evforija zaradi njegovih slik iz mladosti. Zdaj pa je znova poskrbel za navdušenje in razneženost. 

S sabo je v službo pripeljal svojega triletnega sinčka Hadriena in čeprav je premierjev urnik zelo natrpan, je vseeno našel čas, da se je s sinom igral skrivalnice in se z njim podil naokrog, prikupne fotografije pa delil na Instagramu:

Znova je pokazal, da lahko tudi osebe na tako odgovornih položajih pokažejo svojo osebno plat ter znova potrdil, da je pravi družinski človek, saj mu je družina na prvem mestu.

45-letnik ima sicer še osemletno hčerko Ello-Grace Margaret in devetletnega sina Xavierja Jamesa. Njegovi otroci ga večkrat obiščejo na delu, zato takšen prizor, kot ga je zdaj Justin ovekovečil na svojem Instagramu, ni redek.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 25
draghci 15.05.2017 18:20:08
Tale kopija našega, saj veste katerega, bo poskrbel za rojstvo nove islamske države severno od severnega povratnika.
Več komentarjev