FOTO: Lepa olimpijka obnorela splet

Spoznajte lepo olimpijko, zaradi katere so ljudje vzljubili curling, čeprav ga ne razumejo in se jim je prej zdel "zanimiv kot opazovati barvo pri sušenju". 25-letna ruska športnica Anastasia Bryzgalova, ki jo primerjajo z Megan Fox in Angelino Jolie, ni osvojila zlate medalje, je pa osvojila splet. "Nimam pojma, za kaj gre pri curlingu, a zaradi nje ga obožujem," so si enotni mnogi.

Fotogalerija (8)

  • Anastasia Bryzgalova - 1
  • Anastasia Bryzgalova - 4
  • Anastasia Bryzgalova - 6
  • Anastasia Bryzgalova - 8
  • Anastasia Bryzgalova - 3
  • Anastasia Bryzgalova - 5
  • Anastasia Bryzgalova - 7
  • Anastasia Bryzgalova - 2

25-letna Anastasia Bryzgalova, ruska tekmovalka v curlingu, je na letošnjih olimpijskih igrah požela vso pozornost. Čeprav ne tekmuje v najbolj odmevni disciplini, jo vsi poznajo. 

Ko je pred dnevi stopila na led, je s svojimi sinje modrimi očmi in lepoto osvojila srca gledalcev zimskih olimpijskih iger.

Splet je v hipu završal, družbena omrežja so preplavile fotografije ruske lepotice, ki jo mnogi primerjajo z Megan Fox in Angelino Jolie.

Prav tako je v hipu zbudila zanimanje za šport, ki so ga mnogi prej dojemali "enako zanimivega kot opazovanje barve pri sušenju", kot je nazorno pojasnil eden izmed komentatorjev. 

"Anastasia Bryzgalova je nov razlog, zakaj obožujem zimske olimpijske igre," je zapisal spletni komentator, drugi je dodal: "Nimam pojma, za kaj gre pri curlingu, a zaradi nje ga obožujem."

"Tako je vroča, da sem prepričan, da se je v Južni Koreji stopil ves sneg," "Ni osvojila samo medalje, ampak tudi moje srce," "Mislil sem, da gledam šport za stare plešaste moške, ampak Anastasia je kot Megan Fox in od zdaj obožujem curling," so nekateri izmed navdušenih komentarjev. 

Anastasia je s curlingom začela leta 2009, ker je nekje videla reklamo za curling klub in je ta vzbudila njeno zanimanje. Odločila se je, da poskusi, in izkazalo se je, da je v tem športu – ki je postal njena kariera – zelo dobra.

S svojim življenjskim partnerjem, možem Alexandrom Krushelnitskiyem, s katerim sta se poročila junija lani, sta partnerja tudi pri curlingu. Včeraj sta se pomerila še v zadnjem dvoboju in osvojila bronasto kolajno.

Anastasia pa ni navdušena le nad zimskimi športi:

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 45
kupidus 14.02.2018 22:09:33
JA NO DOBRA AMPAK TOLK HUDA PA SPET NI
Več komentarjev