FOTO: Pahor s 'katrco' na sprejem nogometašev

Premier Pahor se je na sprejem nogometašev na letališče odpravil kar s svojo, zdaj že skoraj legendarno katrco. Dan je izkoristil tudi za to, da se prepriča, da je avto v brezhibnem stanju.

Fotogalerija (5)

  • Pahorjeva katrca
  • Pahorjeva katrca
  • Pahorjeva katrca na tehničnem pregledu
  • Pahorjeva katrca na tehničnem pregledu
  • Pahorjeva katrca na tehničnem pregledu

Naš bralec nam je sporočil, da je včeraj v dopoldanskem času peljal svoje vozilo na tehnični pregled na enega izmed gorenjskih servisov. In za njim je na servis pripeljal nihče drug kot slovenski premier Borut Pahor. Sprva je bil bralec pozoren le na vozilo, saj je bil renault 4 oziroma po domače katrca v izredno dobrem stanju.

"Vsi prisotni smo bili impresionirani, saj ne vidiš vsak dan katrce v tako dobri kondiciji,“ je bralec zapisal v svojem elektronskem sporočilu. Še bolj pa so bili vsi pristoni presenečeni, ko je iz vozila skopaj z dvema varnostnikoma stopil nasmejani Pahor.

Pahorjeva katrca na tehničnem pregledu

(Foto: Bralec)

Iz pogovora je bilo mogoče razbrati, da je imel premier včeraj dve pomembni obveznosti – tehnični pregled katrce in sprejem slovenske nogometne reprezentance. Pahor se je, kot smo že poročali, včeraj namreč pomešal med množico na brniškem letališču, ki je čakala naše nogometne junake. Verjetno je Pahor v včerajšnjem dnevu kar precej užival, saj je bil lahko zadovoljen tako z nogometno reprezentanco kot tudi s svojo "katrco" – ta je namreč tehnični pregled opravila brez težav.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 202
 
DarkAlthea 29.06.2010 18:40:36
Borut Pahor me res presenetil,lahko rečem da ga tudi poznal nisem. Je pa res da je prijazna oseba ki tudi vpraša za nasvet in mnenje kako in kaj z avtomobilom,kakšne so pnevmatike-starost kaj priporočamo ........ Na mene je naredil dober vtis-tudi na tem servisu delam tako da res -staranka kot se šika :)
Več komentarjev