Na teden si privošči tudi 200 pit

Emma Ainley pravi, da ima sanjsko službo. Je namreč pokuševalka pit, kar pomeni, da potuje po svetu ter zbira in preizkuša nove recepte najrazličnejših pit. Ima pa sanjska služba vseeno svojo težko stran. Kilograme.

Pita - 1

Emma vsak teden poje okoli 30 pit. (Foto: Reuters)

Emma Ainley ima sanjsko službo. Je vodja razvoja izdelkov oziroma z drugimi besedami pokuševalka pit. Njena naloga namreč je, da potuje po svetu, zbira sestavine in nove recepte ter preizkuša pite različnih okusov.

''Sem ljubiteljica pit in to je zame sanjska služba,'' pravi Emma, ki sicer ob tem priznava, da je ob takšni službi težko ohranjati vitko postavo. ''V povprečju pojem 30 do 35 pit vsak teden, če pa razvijamo nov izdelek, jih lahko pojem tudi 200 na teden.''

Takšen način življenja s seboj prinese tudi dodatne kilograme. Emma se jim je do zdaj uspešno izogibala, priznava pa, da ni lahko.
''Imam srečo in uspelo mi je, da se nisem preveč zredila. Včasih ko imam res težek dan, si najraje privoščim nekaj lahkega,'' je povedala.

34-letnica prinaša svoje delo tudi domov. Dobrot so veseli predvsem njena sinova in seveda mož. ''Robert ima rad pite, vendar je bil jezen, ko sem pustila prejšnjo službo, kjer sem bila pokuševalka pic,'' je še zaupala Emma.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
SAMASTALA 09.03.2013 11:34:47
Ženska sploh ni debela.Poguglajte pa boste vidl.
Več komentarjev